0

PURESSENTIEL Gumové pastilky na bolest v krku 45 g

100% přírodní složení. Pastilky s esenciálními oleji z máty a eukalyptu. Zmírňují podrážděné hrdlo. Pro všechny, dospělé i děti od 7 let, kteří hledají přírodní řešení proti bolesti v krku. Bez cukru a živočišné želatiny. Ultra svěží. Balení obsahuje 45 pastilek.
Více informací
Puressentiel
Skladem
258,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Gumové pastilky zklidňují různé druhy kašle: rinofaryngitida, faryngitida, laryngitida, tracheitida, bronchitida. Vyčistí nos v případě nazální kongesce.

Francouzská rodinná značka Puressentiel působící v lékárnách vznikla v roce 2005. Zakladateli jsou Isabelle a Marco Pacchioni, kteří se řadí mezi milovníky aromaterapie. Kombinují součinnost aromaesenciálních olejů a nejčistších aktivních složek. Přípravky jsou navrženy tak, aby se staraly o denní zdraví a pohodu celé rodiny. Puressentiel nabízí jednoduché, efektivní a přírodní řešení, jak zmírnit bolest a nebo zajistit úlevu.

Puressentiel

Parametry

EAN
3401597183485
3401597183485
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Pastilky
Velikost balení
45 g
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 7 let
Režim výdeje
Potravina
Výrobce
Puressentiel
Adresa výrobce
The York House 221 Pentonville Road 6th Floor London N1 9JY, Velká Británie
3 až 6 pastilek denně po dobu maximálně 5 dnů
Gum from stems and branches of acacia (Acacia senegal) (3,6g), sweeteners: sorbitol syrup, maltitol and steviol glycoside (1,1mg), essential oil of field mint (Mentha arvensis) (72mg), essential oil of field eucalyptus (Eucalyptus globulus) (19mg), coating agent: carnauba wax, coconut and colza vegetable oil. Food supplement with sweeteners, including vegetable extract of stevia.
Nedoporučuje se těhotným nebo kojícím ženám nebo dětem mladším 7 let. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Není náhradou pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nadměrná konzumace může mít projímavé účinky. Skladujte na chladném a suchém místě.

PURESSENTIEL Gumové...

258,00 Kč