1

GREEN IDEA Lymforegen premium sirup 500 ml

Podporuje normálně fungující lymfatický systém, optimální vylučování vody z organizmu a pomáhá na těžké nohy či při pomerančové kůži.
Více informací
GREEN IDEA
Skladem
273,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Originální receptura Lymforegen premium spojuje výtažky z bylin. Tato bylinná kompozice podporuje normálně fungující lymfatický systém, optimální vylučování vody z organizmu a pomáhá na těžké nohy. Optimálně fungující lymfatický systém je důležitý parametr pro zdraví člověka a kvalitu života.

Zázvor lékařský je tradiční východní rostlina, kterou již generace léčitelů využívají pro její pozitivní působení na trávicí trakt. Přispívá k normální hladině cukru v krvi, podporuje metabolismus sacharidů. Podílí se na kontrole zánětlivých reakcí.

Pampeliška lékařská podporuje normální funkce močové soustavy. Přispívá k detoxikaci organizmu a podporuje vylučování. Přispívá k normální činnosti jater. Ovlivňuje metabolismus sacharidů, tím podporuje hubnutí.

Kopřiva dvoudomá podporuje vylučování vody z organizmu, přispívá k normální činnosti ledvin a podporuje vylučování. Je vhodná na těžké nohy. Přispívá k normální činnosti cévní soustavy a kardiovaskulárního systému.

Echinacea Purpurea podporuje správnou funkci močových cest. Jedná se o silný antioxidant.

 

GREEN IDEA

Parametry

EAN
8595643603814
8595643603814
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Sirup
Velikost balení
500 ml
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Green Idea
Adresa výrobce
Knínická 2018/7, 664 34 Kuřim, Česká republika
3 x denně 5 ml pro osoby o hmotnosti 75 kg. Před použitím protřepte.
Glukózo-fruktózový sirup, Glycerol, Zázvor lékařský (Zingiber officinalis) standardizovaný extrakt z kořene (gingerol 10 %), Smetanka lékařská (Taraxacum officinale) standardizovaný extrakt z kořene (10:1), Kopřiva dvoudomá (Urtica dioica) standardizovaný extrakt z kořene (kyselina křemičitá 1 %), Třapatka nachová (Echinacea purpurea) standardizovaný extrakt z celé rostliny (polyfenoly 4 %), Sorban draselný.
Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Zvýšení denní dávky není zdravotním rizikem. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící matky. Ukládat mimo dosah dětí! Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Případný zákal není na závadu.

GREEN IDEA Lymforegen...

273,00 Kč