0

GENERICA Laktoleraza 30 tablet

Enzym laktáza zlepšuje trávení laktózy u osob, které mají potíže s trávením laktózy. Jedna tableta obsahuje 4 500 laktázových jednotek.
Více informací
GENERICA

Velikost balení:

30 ks
Skladem
145,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Laktáza (ß-galaktosidáza) je enzym, který štěpí mléčný cukr (laktózu) na jednoduché sacharidy D-glukózu a D-galaktózu, které jsou pro organismus přímo stravitelné. Enzym se produkuje v tnkém střevě. Jeho nejvyšší produkce je v kojeneckém věku člověka, pak přirozeně klesá. Laktóza, která se nerozštěpí v tenkém střevě, se posouvá do tlustého střeva, kde ne ni působí bakterie a rozkládají ji na kyselinu mléčnou, vodík, oxid uhličitý a metan, které pak mohou dráždit stěnu střeva.
GENERICA

Parametry

EAN
8588003769909
8588003769909
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
30 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 3 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Generica
1 tableta se zapije vodou před nebo během jídla, které obsahuje laktózu. V případě potřeby můžete užít 2 tablety v závislosti na množství laktózy v jídle nebo Vaší snášenlivosti laktózy. Nejvíce 8 tablet za den.
V 1 tabletě: Enzym laktáza(beta-galaktozidáza) 4 500Acid Lactase Units, plnidla: hydrogenfosforečnan vápenatý dihydrát, mikrokrystalická celulóza; mikrogranulovaný enzymový preparát: maltodextrin, laktáza, voda, chlorid sodný; kroskarmelóza; protispékavá látka: stearan hořečnatý
Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

GENERICA Laktoleraza 30 tablet

145,00 Kč