0

PHYTENEO Žaludeční kapky 20 ml

Doplněk stravy. Složky doplňku podporují přirozenou funkci trávicí soustavy. Snížený obsah alkoholu.
Více informací
PHYTENEO
Skladem
141,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Žaludeční kapky obsahují osvědčenou kombinaci bylinných extraktů a silic, které příznivě působí na funkci trávicí soustavy.\n Mezi hlavní účinné látky patří extrakt z pelyňku pravého s vysokým obsahem hořčin. Extrakt z vachty trojlisté podporuje správné fungování střev, podobně působí také další extrakty z anděliky lékařské, hořce žlutého a meduňky lékařské. Kromě bylin obsahuje přípravek také mátovou, kmínovou, skořicovou a pomerančovou silici.\n Benefity\n • rychlý nástup působení\n • univerzální použití pro běžné žaludeční obtíže\n • přírodní produkt s účinnou skladbou bylinných látek\n • snížený obsah alkoholu\n • původní hořká chuť je korigována tak, aby byly kapky dobře přijímány i dětmi\n Popis\n Žaludeční kapky obsahují koncentrát bylinných extraktů a silic, které příznivě působí na funkci trávicí soustavy, ulevují a zklidňují žaludek a střeva.\n Mezi hlavní účinné látky patří extrakt z pelyňku pravého s vysokým obsahem hořčin. Extrakt z vachty trojlisté podporuje správnou funkci střev, podobně působí extrakty z anděliky lékařské, hořce žlutého a meduňky lékařské. Kromě bylin obsahuje přípravek také mátovou, kmínovou, skořicovou a pomerančovou silici.
PHYTENEO

Parametry

EAN
8594071270131
8594071270131
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapky
Velikost balení
20 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Děti od 5 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Neofyt

Dospělí 10 kapek 3x denně, děti od 5 let 5 kapek 3x denně. Před použitím protřepejte. Podávejte před jídlem, nejlépe v cca 150 ml vlažného čaje, případně přímo na lžičce. Výrobek není určen k používání jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Extrakt z pelyňku ravého, Extrakt z vachty trojlisté, Extrakt z citrónové kůry, Extrakt z meduňky lékařské, Extrakt z anděliky lékařské, Extrakt z hořce žlutého, Mátová silice, Skořicová silice, Kmínová silice, Pomerančová silice, hydroxymethylhydroxypropylcelulosa, glycerin, benzoát sodný, sorbát draselný
Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

PHYTENEO Žaludeční kapky 20 ml

141,00 Kč