0

VITABALANS Biotin Strong Hair & Nail 60+30 tablet

Doplněk stravy pro podporu vitality vlasů a pevnosti nehtů. Obsahuje účinnou kombinaci biotinu, zinku a aminokyseliny methionin.
Více informací
VITABALANS

Velikost balení:

90 ks
Skladem
304,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Biotin patří do skupiny vitamínů B a je nezbytný pro tvorbu keratinu, který je hlavní strukturní složkou vlasů a nehtů. Keratin je velmi silný vláknitý protein, který je tvrzený sírou. Ve vlasovém folikulu produkují specifické buňky keratinocyty keratin, který se pak změní na tvrdá keratinová vlákna uvnitř vlasů.

Keratin se tvoří také v nehtovém valu, kde vytváří tvrdou část nehtů – nehtovou ploténku. Nehtová ploténka je tenká, průsvitná vrstva o tloušťce 1 mm, která se skládá z několika vrstev mrtvých keratinizovaných buněk. Mezi keratinizovanými buňkami nehtové ploténky se nachází lipidy, díky nimž je její struktura pružná. Lunula, tedy bělavé měsíčkovité místo ve spodní části nehtu je měkký keratin.

Zinek přispívá k zesílení struktury vlasů a nehtů.

VITABALANS

Parametry

EAN
6410530053607
6410530053607
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
90 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Vitabalans OY, Hämeenlinna
Vitabalans OY, Hämeenlinna
Adresa výrobce
Varastokatu 8, 13500 Hämeenlinna, Finsko
Dospělí užívají 1 tabletu denně, tabletu polkněte a zapijte vodou.
Glukonan zinečnatý, plnidlo (celulóza), L-methionin, škrob, D-biotin, emulgátor (hořečnaté soli mastných kyselin), protispékavá látka (oxid křemičitý). Neobsahuje sacharózu, laktózu ani lepek. Vhodné pro vegany.
Není určeno pro děti a těhotné či kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Uchovávejte mimo dosah dětí.

VITABALANS Biotin Strong...

304,00 Kč