0

MOVIT ENERGY Kyselina hyaluronová + biotin premium 60 tobolek

Doplněk stravy Kyselina hyaluronová - Biotin PREMIUM pro hlubokou výživu pleti. Podporuje přirozenou krásu pleti a svěží vzhled.
Více informací
MOVit Energy

Velikost balení:

60 ks
120 ks
Skladem
342,00 Kč Vč. DPH

(5,70 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

MOVIT ENERGY Kyselina hyaluronová + biotin premium 60 tobolek

Kyselina hyaluronová patří společně s kolagenem mezi základní strukturální složky kůže. Biotin pomáhá udržovat normální stav kůže a vlasů, vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kůže.n Kyselina hyaluronová má pozoruhodnou vlastnost, dokáže na sebe navázat vysoké množství vody. Zásadním způsobem hydratuje pokožku a podporuje její pružnost, typickou pro mladistvý vzhled. Často se používá v kosmetice nanesená zvenčí, protože na povrchu pokožky dovede vytvořit tenký film, který vykouzlí sametový efekt při dotyku. Nejlepší je kyselina hyaluronová vytvořená v našem vlastním těle. n Kyselina hyaluronová podávaná jako doplněk stravy představuje obohacující zdroj pro její tvorbu v našem vlastním těle.
MOVit Energy

Parametry

EAN
8594202100429
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Velikost balení
60 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Movit Energy
Adresa výrobce
Pobřežní 249/46, 186 00 Karlín, Česká republika
Dospělí užívají 1 tobolku denně.
Sójový olej – nosič, želatina – kapsle, glycerol – zvlhčující látka, včelí vosk – leštící látka, čištěná voda, sorbitol – zvlhčující látka, karamel-barvivo, sójový lecithin.n n Aktivní látky v 1 tobolce: Vitamin C 60 mg (75 %*), Kyselina hyaluronová 50 mg, Biotin 0,9 mg (1800 %*).n * RHP - referenční hodnota příjmu.
Není určeno pro děti. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Spotřebujte do konce data uvedeného na obalu.

MOVIT ENERGY Kyselina...

342,00 Kč