0

REVALID Hair complex vlasy a nehty 60 kapslí

Revalid Hair Complex se skládá z vitamínů B1, B5, B6, D3, minerálů, jako je zinek, měď nebo železo a bylinných extraktů. Obsahuje také biotin, který přispívá k udržení normálního stavu vlasů. Aktivní složky ve vlasovém komplexu Revalid stimulují tvorbu keratinu - vláknitého proteinu, který je klíčovým biologickým stavebním kamenem našich vlasů. To podporuje růst vlasů a obnovuje jejich pružnost, protože vlasy jsou zevnitř zásobovány základními živinami. Revalid Hair Complex byl vyvinut ve Švýcarsku.
Více informací
REVALID

Velikost balení:

60 ks
180 ks
Skladem
482,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Doplněk stravy nabitý vitaminy, minerály a aminokyselinami. Obsahuje výživné extrakty z prosa a pšeničných klíčků + biotin a zinek, které jsou důležité pro výživu vlasů. Zinek navíc přispívá k normálnímu stavu nehtů. Pro optimální výsledky kombinujte kapsle s Revalid Stimulating Shampoo a Revalid Regrowth Serum.nHlavní vlastnosti:n• doplněk stravy s vitaminy, minerály a aminokyselinamin• obsahuje biotin a zinek, které jsou důležité pro výživu vlasůn• zinek přispívá k normálnímu stavu nehtůnnDávkovánín2x denně 1 kapsli. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny, optimálně užívejte s jídlem. Doporučená doba užívání kapslí jsou tři měsíce.nSloženínHypromelóza (kapsle): E464, DL-methionin, D-pantothenan vápenatý, výtažek z pšeničných klíčků, výtažek z prosa, L-cystin, pivovarské kvasnice, kyselina paraaminobenzoová, glukonan železnatým glukonan zinečnatý, pyridoxin hydrochorid, magnesium stearát, protispékavá látka: E470b, glukonan měďnatý, thiamin hydrochlorid, biotin, cholekalciferol.nUpozorněnínDoplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!
REVALID

Parametry

EAN
7649992533184
7649992533184
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
60 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Dronania

2x denně 1 kapsli. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny, optimálně užívejte s jídlem. Doporučená doba užívání kapslí jsou tři měsíce.

Hypromelóza (kapsle): E464, DL-methionin, D-pantothenan vápenatý, výtažek z pšeničných klíčků, výtažek z prosa, L-cystin, pivovarské kvasnice, kyselina paraaminobenzoová, glukonan železnatým glukonan zinečnatý, pyridoxin hydrochorid, magnesium stearát, protispékavá látka: E470b, glukonan měďnatý, thiamin hydrochlorid, biotin, cholekalciferol.

Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

REVALID Hair complex vlasy...

482,00 Kč