0

LIPO C premium 1000 mg 250 ml

Vitamín C je nezbytný pro správný rozvoj a fungování organismu. Díky své tekuté formě je velmi dobře vstřebatelný.
Více informací
CLINICAL
Brzy skladem
278,00 Kč Vč. DPH

(1,11 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

LIPO C premium 1000 mg 250 ml

Lipozomální vitamín C má v porovnání s jinými formami vyšší vstřebatelnost. Je to dáno tím, že tekutý vitamín C je obalen fosfolipidovými bublinkami tzv. lipozomy. Lipozomální obal chrání vitamín C před degradací, umožňuje rychlejší a účinnější vstřebávání, stejně tak lepší přístup do nitra buněk. Vitamín C je nezbytný pro správný rozvoj a fungování organismu. Díky své tekuté formě je velmi dobře vstřebatelný. Přispívá k udržení normální funkce imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm, současně přispívá k normální tvorbě kolagenu a chrupavek. Jako antioxidant podporuje imunitní systém a ochrání buňky před oxidativním stresem. Snižuje míru únavy a vyčerpání. Podporuje vstřebávání železa.
CLINICAL

Parametry

EAN
0745240563211
Cesta podání
Perorální
Velikost balení
250 ml
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Clinical nutricosmetics
10 ml denně. Před použitím protřepat. Doporučujeme rozředit ve 200 ml vody. Případná usazenina je přirozeného původu a nemá vliv na kvalitu výrobku. V denní dávce 10 ml: kyselina L-askorbová (vitamín C) 1000 mg 1250% referenční hodnota příjmu.
Nosič (sorbitolový sirup), voda, Lipozomální Vitamin C Liposovit-C TM ((kyselina L-askorbová (vitamin C), plnidlo (maltodextrin), nosič (glycerol), emulgátor (slunečnicový lecitin)), pomerančové aroma, konzervační látky (benzoan sodný, sorban draselný), barvivo (beta karoten).
Není určeno dětem do 3 let. Těhotné a kojící ženy užívají po dohodě s lékařem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek ve složení produktu.

LIPO C premium 1000 mg 250 ml

278,00 Kč