0

JML Vitamin C 1000 mg s šípky 65 tablet

Vitamín C přírodní kvality s 30 mg šípků a průběžným dlouhodobým uvolňováním.
Více informací
JML

Velikost balení:

65 ks
120 ks
Skladem
138,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Vitamín C patří mezi nejznámější a také nejdůležitější vitamíny ze skupiny vitamínů rozpustných ve vodě. Jeho význam je obecně znám a tomu odpovídá i jeho široké využití ve výživě. Naše tělo není schopno jej samo vyrobit, ale ani se jím předzásobit. V určitém časovém úseku je organismus schopen využít ze vstřebaného množství jen omezenou část a zbytek je bez užitku vyloučen z těla ven. JML Vitamín C-500 mg a C-1000 mg eliminuje tento negativní jev, který brání dokonalému využití dodaného množství vitaminu, formou postupného uvolňování (timed release). Takto upravené tablety zabezpečují plynulý přísun vitaminu C do organismu v průběhu dne bez zbytečných ztrát a umožňují tak maximální využití celé podané dávky. Vitamin je získáván z nejčistších, nejčerstvějších a nejkvalitnějších zdrojů kvality. Součástí tablet je i prášek z růžových šípků, který podporuje přirozenou obranyschopnost a činnost imunitního systému, přispívá k fyzické kondici, podporuje trávení a funkci střevního traktu a příznivě působí na dýchací systém.
JML

Parametry

EAN
8595158600070
8595158600070
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
65 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
JML Fitness Line
Užívejte 1 tabletu obden.
Kyselina askorbová, prášek z šípků, fosforečnan vápenatý, methocel (methylcelulóza, hydroxypropylmethylcelulóza), sodná sůl karboxymethylcelulózy, kyselina stearová, stearát hořečnatý.
Nevhodné pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování, uchovávejte mimo dosah dětí a pamatujte, že doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy.

JML Vitamin C 1000 mg s...

138,00 Kč