0

IMUNIT 5PreveMax 60+20 tablet

Imunit® 5PreveMax je doplněk stravy s obsahem nukleotidů, získaných ze sladkovodní řasy chlorelly a beta-glukanů z hlívy ústřičné. Je vhodný pro posílení imunity. S jahodovou příchutí.
Více informací
IMUNIT

Velikost balení:

80 ks
30 ks
Skladem
280,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Užívání přípravku je vhodné při dlouhodobém oslabení imunitního systému. Pro rychlou stimulaci obranyschopnosti. V období zvýšené fyzické a psychické zátěže.n Účinné látky:n • Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému. n • Kyselina listová podporuje snížení míry únavy a vyčerpání. n • Vitamin B6 přispívá k tvorbě červených krvinek.n • Selen podporuje ochranu buněk před nepříznivými vnějšími vlivy.
IMUNIT

Parametry

EAN
8594059735614
8594059735614
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
80 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Simply You Pharmaceuticals
1 tableta denně (preventivní užití).n 2 tablety denně (akutní užití).n V případě akutního problémů se doporučuje přípravek začít užívat co nejdříve po propuknutí obtíží. Minimální doba užívání by měla být 7 dní, a to i v případě, že dojde k ústupu potíží již dříve. Tableta se pro vyšší účinnost nechá volně rozpustit v ústech. Doporučuje se půl hodiny po užití nejíst a nepít.
Extrakt hlívy ústřičné (glukany) (50mg/tob.), Extrakt chlorelly (nukleotidy)( 5mg/tob.), Vitamín C (28mg/tob.), Vitamín B6 (2,08mg/tob.), Kyselina listová, Selen.
Doplněk stravy se sladidly. Není určeno pro děti do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládat mimo dosah dětí! Nedoporučuje se užívat v případě přecitlivělosti na některou obsaženou složku. Současné užívání s léky konzultujte s lékařem nebo lékárníkem.

IMUNIT 5PreveMax 60+20 tablet

280,00 Kč