0

VITAR Vitamin C + zinek + echinacea a šípek 30+15 tablet

Doplněk stravy s obsahem vitaminu C, zinku a rostlinných extraktů. Vhodný pro podporu imunity a při respiračních potížích. S příchutí maliny.
Více informací
VITAR
Skladem
74,00 Kč Vč. DPH

(1,64 Kč ks)

Možnosti doručení

DPD99 Kč
Zásilkovna79 Kč
PPL99 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Česká pošta79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Počet
- +

VITAR Vitamin C + zinek + echinacea a šípek 30+15 tablet

Přípravek obsahuje zvýšené množství vitaminu C a zinku, dále je obohacen o přírodní extrakty z echinacey a šípku, které jsou vhodným doplňkem pro posílení imunity a při respiračních potížích.Vitamin C přispívá k:normální funkci imunitního systému snížení míry únavy a vyčerpání normální činnosti nervové soustavy normální psychické činnosti ochraně před oxidativním stresem normálnímu energetickému metabolizmu normální tvorbě kolagenu, který působní podpůrně ve tkáních lidského těla - svalech, šlachách, chrupavkách a kůži zvýšení vstřebávání železaZinek přispívá k:normálnímu metabolismu kyselina a zásad normálnímu stavu kostí normálnímu stavu vlasů, nehtů a pokožky
VITAR

Parametry

EAN
8595011121575
8595011121575
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
45 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 6 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Adresa výrobce
Vyšehradská 8, 851 06 Bratislava, Slovenská republika
Dospělí a děti od 12 let 1 tableta, děti od 6 let ½ tablety denně, nechat rozpustit v ústech.
Sladidlo - sorbitol, kyselina - kyselina L-askorbová, citrát zinečnatý, extrakt z plodů růže šípkové, extrakt z natě echinacey, přírodní aroma, protispékavé látky – stearan hořečnatý, polyethylenglykol (PEG 6000), sladidla – sukraloza, citroza (neohesperidin DC). Neobsahuje cukr.
Není určeno pro děti do 6 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Nadměrná konzumace může způsobovat projímavé účinky.

VITAR Vitamin C + zinek +...

74,00 Kč