0

ZDROVIT Maximag hořčík 375 mg + vitamin B6 20 šumivých tablet

Doplněk stravy v šumivých tabletách s obsahem hořčíku a vitamínu B6, přispívá ke zmírnění únavy a vyčerpání, elektrolytické rovnováze, normální funkci nervového systému a svalů, normální psychické funkci a udržení normálních kostí a zubů. Pomáhá při křečích a svalovém napětí.
Více informací
ZDROVIT

Velikost balení:

20 ks
Skladem
96,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

MaxiMag hořčík 375 mg + B6, doplněk stravy ve formě šumivých tablet. Přispívá ke zmírnění únavy, vyčerpání a k normální funkci imunitního systému. Účinná kombinace hořčíku a vitamínu B6 v jedné tabletě. Hořčík přispívá ke zmírnění únavy, vyčerpání, elektrolytické rovnováze, normální funkci nervového systému a svalů, normální psychické funkci a udržení normálních kostí a zubů. Vitamin B6 přispívá k normální funkci imunitního systému, regulaci hormonální aktivity. Příchutí citronu a pomeranče.
ZDROVIT

Parametry

EAN
5906204005023
5906204005023
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Šumivé tablety
Velikost balení
20 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Np Pharma
  • regulátor kyselosti: kyselina citronová, uhličitan hořečnatý, hydrogen uhličitan sodný, sladidlo cyklamát sodný, aroma citrónu a pomeranče, sladidlo sodná sůl sacharinu a sukralóza, vitamín B6, barvivo riboflavin-5-fosfát sodná sůl, sladidlo neohesperidin
Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

ZDROVIT Maximag hořčík 375...

96,00 Kč