0

IQ MAG Hořčík 375 mg + B6 40+20 šumivých tablet

Doplněk stravy s minerály a vitamíny. Bez glutenu a laktózy. S citronovou příchutí. Hořčík a vitamin B6 přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání. Vhodné při stresu, únavě, vyčerpání, pravidelné konzumaci alkoholu, sportovní a fyzicky náročné aktivitě, svalových křečích, žaludečních a střevních křečích nebo zažívacích potížích.
Více informací
IQ MAG

Velikost balení:

60 ks
20 ks
Skladem
219,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Všechny procesy v lidském těle, které potřebují energii, probíhají za účasti hořčíku. Tato minerální látka platí za opravdového všeumělce. Pouze jeho 1 procento se nachází v krvi. Zbytek váže tělo z jedné poloviny v kostech a druhá polovina se hromadí v buňkách těla. Hraje důležitou roli při mineralizaci kostí, přenosu vzruchů v nervovém systému, při svalových kontrakcích a uvolňování hormonů. V lidském těle je na něj odkázáno zhruba 300 enzymů. Je také přírodním zklidňujícím prostředkem. Zvýšená spotřeba hořčíku nastává při stresové zátěži organismu, při pravidelném pití alkoholu, sportovních aktivitách konaných více než 2x týdně, při kojení a těhotenství, při svalových, žaludečních a střevních křečích, silné menstruaci, pomalém trávení.
IQ MAG

Parametry

EAN
8595026108059
8595026108059
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Šumivé tablety
Velikost balení
60 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Sanotact
Sanotact
Adresa výrobce
Hessenweg 10, 48157 Münster, Německo
Doporučujeme rozpustit jednu tabletu denně ve 200 ml vody. Po vyšumění vypít. Pro zmírnění nebo vyloučení nočních křečí vypijte před spánkem sklenici toniku nebo nápoje Bitter Lemon. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.
1 šumivá tableta o hmotnosti 3,4 g obsahuje: Složení aktivních látek: hořčík (uhličitan hořečnatý) 375 mg 100 % RHP*, vitamin B6 (pyridoxinhydrochlorid) 1,40 mg 100 % RHP*. *RHP - Referenční hodnota příjmu pro průměrného dospělého Složení přídatných látek: okyselující látka kyselina citronová, regulátor kyselosti hydrogenuhličitan sodný, plnivo sorbitol, aromata, kukuřičný škrob, sladidla cyklamát sodný a sodná sůl sacharinu, barvivo riboflavin. Bez glutenu a laktózy. S citronovou příchutí.
Ukládat mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Tubu uchovávejte stále uzavřenou v suchu a temnu.

IQ MAG Hořčík 375 mg + B6...

219,00 Kč