0
  • Galmed 3za2

GALMED B-komplex 30 tablet

Doplněk stravy obsahující vitaminy skupiny B. Přispívá k kormálnímu energetickému metabolismu, podporuje nervovou činnost a snížení míry únavy a vyčerpání.
Více informací
GALMED
Skladem
45,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

B-komplex Galmed obsahuje vitaminy B, které jsou ve vodě rozpustné a po podání se v trávicí soustavě dobře vstřebávají. Mají význam v aktivitě enzymů, při látkové výměně napomáhají odbourávání tuků, uhlovodanů a aminokyselin. Podílí se na udržení normálních funkcí tkání jako jsou kůže, nervstvo, zažívací ústrojí a přispívají k posílení obranyschopnosti organismu.
GALMED

Parametry

EAN
8594058230691
8594058230691
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
30 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
3 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Biomedica
Biomedica, spol. s r.o.
Pro diabetiky
Ano
Akce
Galmed 3za2
Adresa výrobce
Pekařská 601/8, 155 00 Praha, Česká republika
Děti od 3-12 let 1 tableta denně, děti od 13 let a dospělí 1–3 tablety denně.
Plnidlo hydrogenfosforečnan vápenatý, maltodextrin, sladidlo sorbitol, protispékavá látka mikrokrystalická celulóza, nikotinamid, plnidlo polydextroza, protispékavá látka stearan hořečnatý, pantothenát vápenatý, thiamin hydrochlorid, riboflavin, pyridoxin hydrochlorid, potah: stabilizátory hydroxypropylmethylcelulosa, hydroxypropylcelulosa, protispékavá látka talek, barviva oxid titaničitý a oxid železitý.
Aqua, Ethylhexyl Stearate, Paraffinum Liquidum, Urea, Methyl Glucose Sesquistearate, Glyceryl Stearate, Propylene Glycol, Cetyl Alcohol, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Bisabolol, Carbomer, Retinyl Palmitate, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, Parfum, Citronellol
Přípravek není určen pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Ukládejte mimo dosah dětí.

GALMED B-komplex 30 tablet

45,00 Kč