0

PHARMATON Geriavit vitality 50+ 100 tablet vánoční balení

Pharmaton Geriavit Vitality 50+ obsahuje vyváženou kombinaci vitamínů, minerálů a ženšenového výtažku G115®.
Více informací
Pharmaton
Brzy skladem
647,00 Kč Vč. DPH

(6,47 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

PHARMATON Geriavit vitality 50+ 100 tablet vánoční balení

Výtažek Panax ginseng G115® přispívá k tělesné a duševní pohodě, k odolnosti organismu těla vůči stresu a pomáhá podporovat vitalitu organismu.nVitamíny B1, B2, niacin a biotin přispívají k normálnímu energetickému metabolismu.nVitamíny C, B2, niacin, B6, B9 a B12 přispívají ke snižování únavy a vyčerpání.nŽelezo a zinek přispívají ke zlepšení kognitivních funkcí.
Pharmaton

Parametry

EAN
8595116532986
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
100 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Rottendorf Pharma
Užívejte 1 potahovanou tabletu denně. Zapijte vodou. Přednostně se užívá ráno, nejlépe při snídani.
Mikrokrystalická celulóza, oxid hořečnatý, L-askorbát vápenatý (vitamín C), laktóza , suchý extrakt z kořene ženšenu Panax ginseng CA Meyer, DL-alfa-tokoferylacetát (vitamín E), síran zinečnatý, síran železnatý, polyvinylpolypyrolidon, nikotinamid (niacin), retinyl palmitát (vitamín A), sacharóza, rybí želatina, kukuřičný škrob, alfa-tokoferol, polyvinylalkohol, protispékavá látka: sodné, draselné a vápenaté soli mastných kyselin, pyridoxin-hydrochlorid (vitamín B6), mastek, thiamin mononitrát (vitamín B1), cholekalciferol (vitamín D), modifikovaný škrob, sacharóza a triglyceridy se středně dlouhým řetězcem, askorbát sodný a alfa-tokoferol, oxid křemičitý, síran měďnatý, riboflavin (vitamín B2), vanilín a čokoláda, kyanokobalamin (vitamín B12), seleničitan sodný, D-biotin, kyselina listová (vitamín B9).
Tento přípravek je doplněk stravy. Nevhodné pro těhotné ženy. Osoby pod lékařským dohledem a kojící ženy před tím, než začnou používat jakýkoliv doplněk stravy, by se měly poradit s lékařem. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nepoužívejte jako náhradu pestré stravy. Pestrá nebo různorodá a vyvážená strava a zdravý životní styl jsou důležité.nNevhodné pro děti. Neužívejte tento přípravek, pokud jste alergičtí na některou z jeho složek. Obsahuje arašídový olej, prášek ze sójového lecitinu a laktózu z mléka.

PHARMATON Geriavit vitality...

647,00 Kč