0

WALMARK Herba-C rapid 30 tablet + Zinek 25 mg forte 90 tablet

Balíček Herba C + Zinek Forte -Unikátní kombinace bylinek: echinacey, černého bezu, pelargónie a kurkumy, které přispívají ke zdraví dýchacích cest a vysoká dávka vitaminu C a zinku pro akutní podporu imunity. + Vysoká dávka zinku z organického zdroje. Přispívá k udržení normálního stavu vlasů, nehtů, pokožky, kostí a kognitivních funkcí. Podporuje imunitní systém. Pomáhá zachovat plodnost, reprodukční systém a normální hladinu testosteronu v krvi.
Více informací
Walmark
Brzy skladem
238,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

WALMARK Herba-C rapid 30 tablet + Zinek 25 mg forte 90 tablet

Imunitivní balíček obsahuje balení Herba C Rapid 30 tablet a Zinek Forte 90 tablet Herba C Rapid - Akutní podpora imunitního systému & dýchacích cest n• Vysoká dávka vitaminu C a zinku n• Echinacea, pelargonie, černý bez a kurkuma pro extra péči Zinek je významnou minerální látkou pro celou řadu biologických funkcí a je důležitou složkou mnoha enzymů v lidském těle.nÚčinky zinku:n* přispívá k udržení normálního stavu vlasů, nehtů, pokožky a kostín* přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem způsobeným volnými radikályn* podporuje imunitní systémn* pomáhá zachovat plodnost, mužský reprodukční systém a normální hladinu testosteronu v krvin* přispívá k normálním kognitivním funkcím a zrakun* přispívá k normálnímu metabolismu mastných kyselin a sacharidůn* přispívá k normální syntéze bílkovinnnWalmark Zinek 25 mg FORTE :n* Vysoká dávka zinku v jedné tabletěn* Dobře vstřebatelná organická citrátová forma zinkun* Bez umělých barvivn* Vyrobeno držitelem certifikátu GMPnVýrobek prémiové kvality s vysokou dávkou vitaminu C a zinkem pro podporu imunitního systému obsahuje kombinaci 4 tradičních bylinných extraktů, které se používají pro podporu dýchacích cest. nÚčinky hlavních složek:n- Echinacea, kurkuma, černý bez, vitamin C a zinek pomáhají podpořit imunitní systém n- Echinacea, pelargonie, kurkuma a černý bez přispívají k respiračnímu zdravín- Kurkuma, černý bez, vitamin C a zinek chrání buňky před oxidativním stresem způsobeným volnými radikálynWalmark Herba-C RAPID:n- Vysoká dávka vitaminu C a zinkun- Unikátní kombinace bylinek: echinacey, černého bezu, pelargonie a kurkumy n- Vysoce kvalitní extrakt z kořene echinacey n- Akutní podpora imunitního a respiračního systému n- Vhodné během obodobí se zvýšeným výskytem nachlazenín- Vyrobeno držitelem certifikátu GMP
Walmark

Parametry

EAN
8596024018760
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
12 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Walmark

Herba-C Rapid: Užívejte 1 tabletu denně, 2 tablety v případě akutní potřeby po jídle, zapijte tekutinou.

Zinek 25 mg Forte: Užívejte 1 tabletu denně po jídle. Pro maximální efekt užívejte dlouhodobě každý den.

Herba-C Rapid: Kyselina L-askorbová, látky protispékavé (celulosa, stearát hořečnatý, talek, oxid křemičitý, kyselina stearová), bez čený extrakt, pelargonie extrakt, stabilizátory (zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulosy, hydroxypropyl methylcelulosa, polydextrosa), echinacea extrakt, kurkuma extrakt, citrát zinečnatý, barviva (oxid titaničitý, brilantní modř, riboflavin), triglyceridy, maltodextrin.

Zinek 25 mg Forte: Zvlhčující látka (sorbitol), citrát zinečnatý trihydrát, látky protispékavé (celulosa, stearát hořečnatý).

Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

WALMARK Herba-C rapid 30...

238,00 Kč