0

JML Multimax power energy new 90+10 tablet

Postupně uvolňující komplex vitamínů a minerálů. V přírodní kvalitě.
Více informací
JML
Skladem
234,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Minerály a stopové prvky jsou sestaveny v optimálním poměru a formách tak, aby byly pro organismus optimálně přijatelné a dokonale využitelné. Pro zvýšení účinku jsou jako doplňkové látky použity koenzym Q-10, výtažek z rostliny Echinacea purpurea, kořen ženšenu a navíc nově rostlinné extrakty, flavonoidy, adaptogeny, Aktivin, lykopen a lutein. Pro maximalizaci účinku jsou aktivní látky uvolňovány postupně. Pomáhá při nadměrné zátěži, nadměrným stresem, únavě, nedostatkem pohybu. Má antioxidační účinky pro ochranu před volnými radikály a ochranu buněk před oxidační stresem.
JML

Parametry

EAN
8595158600254
8595158600254
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
100 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
JML Fitness Line
1 tableta za den, nejlépe ráno s jídlem.
Obsahuje vitamíny (především betakaroten, vitamíny B a cholin), minerály (selen, zinek, mangan), aktivin (výtažek z hroznových jadérek), adaptogeny, ženšen, schizandru, koentym Q-10, Echinacea angustifolia, lykopen a lutein.
Výrobek není určen pro děti do tří let. Výrobek není určen jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené dávkování! Uchovávejte na suchém místě při teplotě od 15 do 25 °C a nevystavujte přímému slunci. Skladujte mimo dosah dětí. Po otevření spotřebujte do tří měsíců. Výrobce neručí za škody způsobené nesprávným užíváním a skladováním. Neobsahuje cukr, konzervační přísady, nebo geneticky upravované suroviny, ani BSE.

JML Multimax power energy...

234,00 Kč