0

NOVENTIS Koenzym Q10 60 mg 60 kapslí

Koenzym Q10 se významně podílí na produkci energie a při ochraně buněk před poškozením volnými radikály, čili působí jako antioxidant. Navíc je přípravek vhodně obohacen o sezamový olej.
Více informací
Noventis
Skladem
339,00 Kč Vč. DPH

(5,65 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

NOVENTIS Koenzym Q10 60 mg 60 kapslí

Koenzym Q 10 je látka rozpustná v tucích, a proto je přípravek Koenzym Q 10, 60 mg + sezamový olej vyráběn ve formě měkkých želatinových kapslí, kde je aktivní látka suspendována v sezamovém oleji. Ten je unikátní poměrem nenasycených mastných kyselin. Měkké želatinové kapsle obsahují 60 mg koenzymu Q 10 a 315 mg sezamového oleje. Jedno balení představuje zhruba dvouměsíční kúru.

Při výrobě doplňku stravy Koenzym Q 10 60 mg se sezamovým olejem používáme koenzym Q 10, který je získáván přírodní cestou tedy fermentací pomocí mikroorganismů.

Koenzym Q 10 (vitamín Q) je látka, která se přirozeně vyskytuje ve všech buňkách lidského těla. Tedy především v buňkách, jež jsou aktivní a zatěžované. To znamená, že nejvíce Q 10 obsahují srdce, plíce a játra. Koenzym Q10 se významně podílí na produkci energie a při ochraně buněk před poškozením volnými radikály, čili působí jako antioxidant. Množství koenzymu Q 10 v organismu však úměrně s věkem klesá, je proto vhodné organismu tuto látku dodávat buď prostřednictvím stravy, nebo doplňkové výživy.

Zajímá Vás jak tedy načerpat potřebný koenzym Q 10 ze stravy? Nezapomeňte, aby se ve Vašem jídelníčku objevovalo hovězí maso a zařaďte i vnitřnosti (srdíčko, játra, ledviny). Dále se vyskytuje například v sardinkách či makrelách, sójovém oleji, či burských oříškách.

Jestliže těmto potravinám právě neholdujete, je možné uvažovat o doplnění Koenzymu Q 10 do organismu prostřednictvím doplňku stravy. Největší zájem o tento výrobek mají zejména lidé středního a seniorního věku, sportovci, ale i lidé těžce pracující, či vystavení dlouhodobé zátěži.

 

Noventis

Parametry

EAN
8595014720799
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
60 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Noventis
Dospělí užívají 1 kapsli denně, nejlépe ráno s jídlem. Kapsle se užívají celé a zapijí se dostatečným množstvím tekutin. Doporučená dávka se nesmí překračovat.
sezamový olej, želatina, koenzym Q 10, kokosový olej, zvlhčující látky glycerol a sorbitol, palmový olej, emulgátor sójový lecitin a zahušťovadlo včelí vosk, barvivo E172, voda čištěná.
Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

NOVENTIS Koenzym Q10 60 mg...

339,00 Kč