0

NOVENTIS Ginkgo biloba 60 kapslí

Ginkgo biloba napomáhá udržovat paměť, pozornost, soustředění a správné prokrvení končetin. Obsahuje přírodní antioxidanty.
Více informací
Noventis
Skladem
145,00 Kč Vč. DPH

(2,42 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

NOVENTIS Ginkgo biloba 60 kapslí

Ginkgo Biloba 40 mg obsahuje extrat z Jinanu dvoulaločného, jehož složení napomáhá udržet paměť, pozornost a soustředění, podporuje periferní cirkulaci krve a zároveň je bohaté na přírodní antioxidanty. Jedno balení obsahuje 60 měkkých želatinových kapslí, tedy při doporučeném dávkování 1 tobolka denně, získáte zhruba dvouměsíční kúru. Ginkgo biloba, u nás známá také pod názvem Jinan dvoulaločný, je strom, jehož extrakt získaný z listů je již po několik staletí užíván k ochraně zdraví a bývá nazýván stromem dlouhověkosti a moudrosti. Nejstarší strom roste již přes 1200 let a nachází se v Japonsku. V listech je obsaženo zejména velké množství flavonoidů, terpenů, organických kyselin a dalších látek, jejichž strukturu nedokáže přesně určit ani moderní věda. Komplex těchto látek, které se odborně nazývají "ginkgolides" je vzácný, neboť se prokázalo, že není obsažen v žádné jiné rostlině. 1 kapsle Ginkgo Biloba 40 mg obsahuje, jak už napovídá název, 40 mg standardizovaného extraktu z listů Ginkgo Biloba. Jeho účinné látky ocení zejména studenti, učitelé a lidé, kteří si chtějí udržet mysl dlouho mladou a bystrou. Látky obsažené v extraktu pomáhají udržovat paměť, zvyšují mozkovou aktivitu a schopnost soustředit se. Posilují také kognitivní (poznávací) schopnosti a aktivitu. Užívání extraktu z listů Ginkgo Biloba vede ke zlepšení průtoku krve v periferních oblastech těla, což vede ke zlepšení zásobení krví v partii vnitřního ucha stejně jako k lepšímu prokrvení oční sítnice. Gingko Biloba je účinný přírodní antioxidant, který přispívá k ochraně buněk před poškozením volnými radikál.
Noventis

Parametry

EAN
8595014720720
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
60 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Noventis
Doporučená dávka je 1 kapsle denně. Kapsli polykejte celou, nekousejte ji. Přípravek je vhodné užívat dlouhodobě.
Sójový olej, želatina, palmový olej, zvlhčující látka glycerol, extrakt Ginkgo biloba (jinan dvoulaločný standardizovaný extrakt z listů 24% ginkgoflavonoglykosidů a 6% terpenolaktonů), kokosový olej, zahušťovadlo včelí vosk, emulgátor sójový lecitin, voda čištěná a barvivo E 172. Denní dávka (= 1 kapsle) obsahuje 40 mg standardizovaného extraktu z listů Ginkgo Biloba.
Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

NOVENTIS Ginkgo biloba 60...

145,00 Kč