0

WALMARK Ženšen korejský 30 kapslí

Kvalitní extrakt z kořene ženšenu pro fyzickou a duševní pohodu. nPodporuje mentální výkon, kognitivní funkce, koncentraci a bdělost. Podporuje imunitní systém, sexuální zdraví a přispívá k normální cirkulaci krve.
Více informací
WALMARK
Skladem
209,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Ženšen je již dlouho znám jako adaptogen, rostlinná látka, která pomáhá tělu adaptovat se na stres a překonat únavu. Již po staletí je ženšen užíván v tradiční východní medicíně pro podporu energie.nÚčinky ženšenu: Podporuje mozkovou aktivitu, zlepšuje kognitivní funkce a pomáhá zvýšit koncentraci a bdělost. Pomáhá zachovat optimální tělesnou výkonnost, vytrvalost, pomáhá udržet energii a vitalitu. Podporuje erekci a sexuální zdraví. Podporuje imunitní systém a přispívá k normální cirkulaci krve. Walmark Ženšen korejský: Vysoce kvalitní extrakt z kořene. Obohaceno o vitamin E, antioxidant, který chrání buňky před oxidativním stresem. Denní dávka v jedné tobolce. Vhodné zejména během období zvýšeného stresu a při obtížích s koncentrací. Doporučeno v případě únavy, vyčerpání a během rekonvalescence. Vyrobeno držitelem certifikátu GMP.
WALMARK

Parametry

EAN
8596024014328
8596024014328
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
30 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Walmark
1 kapsle denně, nejlépe po jídle, zapít tekutinou. nPro maximální efekt užívejte pravidelně každý den.
  • ženšen korejský (Korean ginseng) extrakt z kořene, látky protispékavé: mikrokrystalická celulóza, oxid křemičitý, kyselina stearová; želatina, D-alfa-tokoferol
Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

WALMARK Ženšen korejský 30...

209,00 Kč