0

WALMARK Guarana 800 mg 30 tablet

Guarana pomáhá podporovat bdělost, koncentraci a fyzickou aktivitu. Snižuje únavu a přispívá k normální mentální činnosti.
Více informací
WALMARK

Velikost balení:

30 ks
90 ks
Skladem
125,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Guarana (Paullinia cupana) je liánovitá rostlina, která pochází z tropických pralesů Amazonie a po staletí byla používána jako elixír života podporující imunitu. Díky tomu, že přirozeně obsahuje vysoké množství kofeinu, stala se guarana populárním energetickým doplňkem. Účinky guarany: Pomáhá zvýšit bdělost a koncentraci, rovněž podporuje fyzickou aktivitu a povzbuzuje tělo. Podporuje normální duševní výkonnost a snižuje duševní únavu. Přispívá k metabolizmu tuků a pomáhá při kontrole hmotnosti. Pomáhá podporovat imunitní systém. Přírodní zdroj energie. Originální extrakt ze semen guarany z Brazílie. Vhodný zejména pro fyzicky a duševně aktivní osoby. Vyrobeno držitelem certifikátu GMP
WALMARK

Parametry

EAN
8596024014656
8596024014656
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
30 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Walmark
2–4 tablety denně, před snídaní či jiným jídlem. nPro maximální efekt užívejte pravidelně každý den.
  • guarana (Paullinia cupana extrakt ze semen min. 8:1, standardizováno na obsah kofeinu min. 10 mg v 1 tbl.), látky protispékavé (uhličitan vápenatý, celulosa, oxid křemičitý), Guarana (Paullinia cupana) extrakt, stabilizátory (zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulosy, stearát hořečnatý, hydroxypropyl methylcelulosa)
Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

WALMARK Guarana 800 mg 30...

125,00 Kč