0

ESSENTIALE forte 600 mg 30 tobolek

Podpora přirozené regenerace jater. Užívá se pro zlepšení subjektivních obtíží u jaterních onemocnění, která jsou způsobena toxicko-metabolickým poškozením jater a při zánětu jater. Zlepšuje subjektivních obtíže, jako je ztráta chuti k jídlu nebo pocit tlaku v pravém podžebří. Vyrobeno z geneticky neupravovaných sójových bobů. Pro dospělé a dospívající od 12 let (o hmotnosti cca. 43 kg).
Více informací
591
Skladem
327,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Essentiale® forte obsahuje esenciální fosfolipidy se třemi mechanizmy podpory funkce jater:

  • 1. urychluje obnovu jaterních buněk,
  • 2. zlepšuje jejich funkci
  • 3. a podporuje jejich regeneraci

Při jaterních onemocněních, u kterých dochází k poruše metabolismu v jaterních buňkách, jsou takto podané fosfolipidy přednostně využity jaterními buňkami a zabudovány do jejich buněčné membrány. Fosfolipidy jsou látky tělu vlastní. Mohou příznivě ovlivnit stavbu a funkci jaterních buněk a podílejí se na trávení tuků v organizmu.

Přípravek mohou užívat dospělí a dospívající od 12 let (o hmotnosti cca. 43 kg).

Essentiale® forte je volně prodejný lék k vnitřnímu užití. Obsahuje phospholipida sojae desoleata. Čtěte pozorně příbalovou informaci a poraďte se s lékařem nebo lékárníkem.

 

591

Parametry

SUKL název
ESSENTIALE FORTE 600MG CPS DUR 30
SUKL kód
0254036
EAN
8595187812925
8595187812925
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Velikost balení
30 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
12
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Výrobce
A. Nattermann & Cie. GmbH
Indikační skupina
Hepatica

Dospělí a dospívající od 12 let užívají obvykle 1 tvrdou tobolku (600 mg fosfolipidů ze sóji) 3x denně (odpovídá 1800 mg fosfolipidů ze sóji za den). Délka podávání přípravku není časově omezena, bez porady s lékařem však užívejte přípravek nejdéle po dobu 4 týdnů. Jestliže se během 2 týdnů příznaky nezlepší, nebo se naopak zhorší, či se objeví nežádoucí účinky nebo jiné neobvyklé reakce, poraďte se o dalším užívání přípravku s lékařem. Tobolky se polykají vcelku s dostatečným množstvím tekutiny, nejlépe během jídla.

Essentiale forte obsahuje esenciální fosfolipidy se třemi mechanizmy podpory funkce jater: urychlují obnovu jaterních buněk, zlepšují jejich funkci a podporují jejich regeneraci.

Léčivá látka: Phospholipida sojae desoleata 600 mg v jedné tobolce. Aktivní složky: Diglyceridové estery s kyselinou cholinfosforečnou přírodního původu s nadbytkem nenasycených mastných kyselin, převážně kyseliny linolové, linolenové a olejové. Pomocné látky v náplni tobolky: tvrdý tuk, čištěný sójový olej, hydrogenovaný ricinový olej, ethanol 96% (V/V), ethylvanilin, methoxyacetofenon, tokoferol-alfa. Pomocné látky v tobolce: želatina, oxid titaničitý (E 171), černý oxid železitý (E 172), žlutý oxid železitý (E 172), červený oxid železitý (E 172). Vyrobeno z geneticky neupravovaných sójových bobů.

ESSENTIALE forte 600 mg 30...

327,00 Kč