0

Syncare Sérum antioxidační 15 ml

Antioxidační sérum C & E & D je určené pro péči o pleť, která rychle potřebuje dodat jiskru vitality, ale současně vyžaduje dlouhodobější výživu i lifting.
Více informací
Syncare
Skladem
657,00 Kč Vč. DPH

(43,80 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Syncare Sérum antioxidační 15 ml

Antioxidační sérum C & E & D je určené pro péči o pleť, která rychle potřebuje dodat jiskru vitality, ale současně vyžaduje dlouhodobější výživu i lifting. Sérum představuje kombinaci nejvyšších koncentrací vitaminů, které příznivě působí na pleť. Oceníte bohaté sérum, které připomíná krémy, ale snadno se zapracovává do pleti. Budete překvapeni, jak rychle se sérum vstřebává, a přitom zanechává luxusní pocit povzbuzené a osvěžené pleti. Odborníci SynCare kladli důraz na rychlý účinek. Toho je dosahováno pomocí kombinace vitaminů C, E, D a B5 spolu s extraktem třezalky, ostropestřce a rozmarýnu.
Syncare

Parametry

EAN
8594063141180
Velikost balení
15 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Aqua , PPG-15 Stearyl Ether , Caprylic/Capric Triglyceride , Glyceryl Stearate , Glycerin , Pentylene Glycol , Methyl Glucose Sesquistearate , Tocopheryl Acetate , Squalane , Retinyl Palmitate , Argania Spinosa Kernel Oil , C13-15 Alkane , Ascorbyl Palmitate , Cholecalciferol PEG-12 Ether , Bisabolol , Panthenol , Olea Europaea Fruit Oil , Myrtus Communis , Hypericum Perforatum Flower/Twig Extract , Silybum Marianum Extract , Xanthan Gum , Rosmarinus Officinalis Extract , Titanium Dioxide (and) Mica (and) Tin Oxide , Silica , Phenoxyethanol , Ethylhexylglycerin

Syncare Sérum antioxidační...

657,00 Kč