0

Zinci Sun SPF 50+ lehce tónující

Více informací
Syncare
Skladem
444,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

ZINCI SUN SPF 50+ lehce tónující do přirozené barvy vaší pleti patří do kategorie přípravků s nejvyšší UV ochranou SPF 50+. Proti klasickému ZINCI SUN 50+ obsahuje navíc pigment tělové barvy, takže nanesení je méně patrné. Přípravek je voděodolný a je určený pro speciální fotoprotekci UV-senzitivní pleti se sklonem k hyperpigmentacím, dále pro maximální ochranu dětské pleti a pro přímou UVA+UVB ochranu pokožky po dermokosmetických zákrocích typu AHA peelingu nebo dermarollerové mezoterapie. Přípravek byl posouzen dermatologem a je vhodný pro děti do 3 let a pro osoby s citlivou pokožkou.
Syncare

Parametry

EAN
8594063142569
8594063142569
Velikost balení
30 ml
Režim výdeje
Kosmetika

Naneste na místa, která potřebujete zcela chránit a lehce jej rozetřete. Přípravek neneste bezprostředně před sluněním. Po každé koupeli aplikaci opakujte.

Oxid zinečnatý 2,5%, Tinosorb S 5%.

Aqua, Titanium Dioxide, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Paraffinum Liquidum, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Butyl Methoxydibenzoylmetane, Zinc Oxide, Diisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate, Dimethicone, Alumina, Simethicone, Glycerin, Styrene/Acrylates Copolymer, Magnesium Sulfate, Cera Alba, Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

Zinci Sun SPF 50+ lehce...

444,00 Kč