0

Hydratační gel

Více informací
Syncare
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
337,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Hydratační gel s arganovým olejem, skvalanem a jojobou v mikrozomech představuje moderní intenzivní kosmetický gel, který kombinuje příznivé hydratační vlastnosti s lipidovými složkami, které pleť chrání a vyživují. Jeho slabý mléčný zákal je zapříčiněný rozptýlením kapek arganového oleje a skvalanu v gelu a malé růžové kuličky představují mikrozomy s jojobovým olejem. Gel obohacuje pleť o arganový olej, ve kterém jsou významně zastoupeny nenasycené mastné kyseliny, zejména linolová a olejová. Další rostlinný lipid skvalan příznivě doplňuje vlastnosti arganového oleje a pomáhá udržet v pleti její přirozenou vlhkost.
Syncare

Parametry

EAN
8594063141210
8594063141210
Velikost balení
75 ml
Režim výdeje
Kosmetika

Hydratační gel se nanese v tenké vrstvě rovnoměrně na pokožu, jen lehce se vklepe a po 2 až 4 minutách se u suché pleti kryje hydratačním krémem.

Aqua, Glycerin, Pentylene Glycol, Argania Spinosa Kernel Oil, Rosmarinus Officinalis Extract, Squalane, Tocopheryl Acetate, Mannitol, Cellulose, Hydroxypropyl Methylcellulose, Mica, Iron Oxide, Titanium Dioxide, Tin Oxide, Silica, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Polyvinyl Alcohol, Carbomer, Parfum, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Limonene, Benzyl Benzoate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate

Hydratační gel

337,00 Kč