0

MOVIT ENERGY Melatonin + bylinky premium 100+20 tablet

Doplněk stravy Melatonin + Bylinky Premium Limited ke zlepšení kvality spánku a usínání. Přispívá i ke zmírnění subjektivního pocitu únavy při přeletech spojených se změnou časového pásma.
Více informací
MOVit Energy
Brzy skladem
197,00 Kč Vč. DPH

(1,64 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

MOVIT ENERGY Melatonin + bylinky premium 100+20 tablet

Přirozený spánkový hormon melatonin s přírodním rostlinným komplexem obsahujícím chmel otáčivý, meduňku lékařskou, kozlík lékařský a srdečník obecný. n • Melissa officinalis (meduňka lékařská) přispívá k duševnímu zdraví, pozitivní náladě, relaxaci a spánku. Napomáhá též správné funkci dýchacího ústrojí, trávení, činnosti oběhové soustavy a hormonální rovnováze. n • Valeriana officinalis (kozlík lékařský) napomáhá usínání, podporuje duševní zdraví, relaxaci a redukci stresu. Extrakt chmele (Humulus lupulus) s obsahem xanthohumolu podporuje relaxaci a spánek. n • Leonurus cardiaca (srdečník obecný) přispívá k normální činnosti nervové soustavy.
MOVit Energy

Parametry

EAN
8594202100726
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
120 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Movit Energy
1 tableta denně před spaním, zapít dostatečným množstvím tekutiny.
Extrakt meduňka lékařská 4:1, Chmel otáčivý extrakt 10:1, kozlík lékařský extrakt 4:1, srdečník obecný extrakt, melatonin, uhličitan vápenatý, mikrokrystalická celulóza(plnidlo), protispékavé látky crosskarmelóza, stearan hořečnatý, oxid křemičitý. Potahové látky: hypromelóza, PVA, talek, polydextróza, triethylcitrát, oxid železa červený.n n Aktivní látky v 1 tabletě: Extrakt meduňka lékařská 4:1 200 mg **. Chmel otáčivý extrakt 10:1 75 mg **. Kozlík lékařský extrakt 4:1 75 mg **. Srdečník obecný extrakt 50 mg **. Melatonin 1 mg **.n * % referenční hodnoty příjmu v 1 tabletěn **RHP není stanoveno
Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračovat doporučenou denní dávku. Nevhodné pro děti do 18 let. Těhotné a kojící ženy užívají po dohodě s lékařem. Užívání je vhodné konzultovat s lékařem. Užívat jen před předpokládanou dobou spánku, jinak může způsobit ospalost. Nevhodné pro osoby přecitlivělé na některou ze složek přípravku. Nezapomeňte, že zdravý způsob života a vyvážená strava zajišťují řádné fungování organizmu a dobrou kondici. Skladujte mimo dosah dětí, chránit před přímým slunečním světlem v suchu, uzavřeném obale při teplotě v rozmezí od + 5 do +25 °C.

MOVIT ENERGY Melatonin +...

197,00 Kč