0

FLORADIX Neuro balance Ašvaganda 250 ml

Vitamín C a B12 pro normální funkci nervového systému. Bez konzervačních látek, bez lepku a bez laktózy. Vhodné pro vegany.
Více informací
FLORADIX
Brzy skladem
309,00 Kč Vč. DPH

(1,24 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

FLORADIX Neuro balance Ašvaganda 250 ml

Rostlinné extrakty v tekuté, dobře stravitelné formě. Obsahuje Ašvagandu známou jako tzv. „indický ženšen“. Je součástí tradiční ajurvédské medicíny staré tisíciletí. Neobsahuje lepek, barviva, laktźu ani syntetická dochucovadla.
FLORADIX

Parametry

EAN
4004148339745
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Sirup
Velikost balení
250 ml
Věk od
Od 18 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Salus
Dospělí od 18 let: 10 ml 2x denně. Balení obsahuje přibližně 12 denních dávek.
Vodný rostlinný extrakt (37%) z: listů meduňky (Melissa officinalis), květů levandule (Lavandula angustifolia), listů máty peprné (Mentha x piperia), mučenky (Passiflora incarnata), listuů rozmarýnu (Rosmarinus officinalis). Směs koncentrátu ovocných džusu (26%) z: hrušek, ananasu, pomeranče, mučenky, citrónu a jablka. Voda, mangové pyré, pyré z guavy, extrakt z kořene ašvagandy (Withania somnifera), vitamín C (L-kyselina askorbová), karobový extrakt. Stabilizátor: karobová guma (ze svatojánského chleba, Ceratonia siliqua), přírodní příchuť, vitamín B12 (methylcobalamin).
Skladování: Neotevřenou lahev skladujte na chladném a suchém místě (5 - 25°C). Po každém otevření lahvičku uložte do svislé polohy v chladničce a spotřebujte do 4 týdnů. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepijte přímo z lahve. Přípravek neobsahuje alkohol ani chemické konzervační látky. Doplněk stravy, nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu.

FLORADIX Neuro balance...

309,00 Kč