0

DR. MÜLLER Panthehair šampon na mastné vlasy 200 ml

Jemný šampon s panthenolem, který prospívá vlasům při nadměrném maštění či svědění vlasové pokožky.
Více informací
DR. MÜLLER
Skladem
120,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Řada přípravků pro péči o vlasy Panthehair je vytvořena na základě nejmodernějších aktivních látek určených pro ochranu, výživu a lepší vzhled vlasů a šetrných mycích tenzidů používaných ve vlasové kosmetice.

Nejvýznamnější aktivní složkou, která je obsažena ve všech přípravcích, je panthenol, který jako hlavní účinná látka je zde obsažen v biologicky aktivní koncentraci – šampony obsahují 3 %. Provitamin B5 je důležitý pro krásné vlasy.

DR. MÜLLER

Parametry

EAN
8595610404284
8595610404284
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Šampon
Velikost balení
200 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 4 roku
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Dr. Müller Pharma s.r.o.
Dr. Müller Pharma s.r.o.
Šampon vmasírujte do vlhkých vlasů a pokožky hlavy až do napěnění, nechte alespoň chvíli působit. Poté vlasy důkladně opláchněte.
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Panthenol, Sodium Cocoamphoacetate, Decyl Glucoside, Potassium Abietoyl Hydrolyzed Soy Protein, Lysine Carboxymethyl Cysteinate, Lysine Thiazolidine Carboxylate, Cocamide DEA, Disodium Laureth Sulfosuccinate, PEG-9 Cocoglycerides, Polyquaternium-7, VP/DMAPA Acrylates Copolymer, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Parfum, Lactic Acid, Benzyl Salicylate, Citronellol, Linalool.

DR. MÜLLER Panthehair...

120,00 Kč