0

SEPTANAZAL pro dospělé nosní sprej 10 ml

Více informací
SEPTANAZAL
Skladem
82,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Septanazal pro dospělé, nosní sprej, obsahuje xylometazolin-hydrochlorid a dexpanthenol. Xylometazolin-hydrochlorid rychle stahuje cévy v nosní sliznici a snižuje otok nosní sliznice a sekreci sliznic. Tímto způsobem snižuje pocit ucpaného nosu. Dexpanthenol podporuje hojení a chrání nosní sliznici.

Septanazal pro dospělé se používá:

  • ke snížení otoku nosní sliznice při zánětu nosní sliznice (rýmě) a jako podpůrná léčba při hojení slizničních lézí (poškození sliznice),
  • k úlevě při nealergickém zánětu nosní sliznice (vasomotorické rýmě),
  • k léčbě zhoršeného nosního dýchání po operacích nosu.

Tento léčivý přípravek je určen pro použití u dospělých a školních dětí ve věku od 6 let. Septanazal pro dospělé neobsahuje konzervační látky. Vždy užívejte tento přípravek přesně v souladu s příbalovou informací nebo podle pokynů svého lékaře nebo lékárníka. Pokud si nejste jistý(á), poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem.

Doporučená dávka pro dospělé je jedno vstříknutí do každé nosní dírky až třikrát denně podle potřeby. Dávkování závisí na individuální citlivosti a na klinické účinnosti. Neužívejte tento léčivý přípravek déle než 7 dní. Další použití je možné pouze po několikadenní přestávce v užívání. Doporučená dávka pro děti starší 6 let je jedno vstříknutí do každé nosní dírky až třikrát denně podle potřeby. Pokud jde o dobu použití u dětí, měli byste se vždy poradit s lékařem.

SEPTANAZAL

Parametry

SUKL název
SEPTANAZAL PRO DOSPĚLÉ 1MG/ML+50MG/ML NAS SPR SOL 1X10ML
SUKL kód
0195150
EAN
3838989630621
3838989630621
Cesta podání
Nosní
Léková forma
Sprej
Velikost balení
10 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 6 let
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Indikační skupina
Otorhinolaryngologica

Tento léčivý přípravek je určen pro použití u dospělých a školních dětí ve věku od 6 let.

Septanazal pro dospělé neobsahuje konzervační látky. Vždy užívejte tento přípravek přesně v souladu s příbalovou informací nebo podle pokynů svého lékaře nebo lékárníka. Pokud si nejste jistý(á), poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem.

Doporučená dávka pro dospělé je jedno vstříknutí do každé nosní dírky až třikrát denně podle potřeby. Dávkování závisí na individuální citlivosti a na klinické účinnosti. Neužívejte tento léčivý přípravek déle než 7 dní. Další použití je možné pouze po několikadenní přestávce v užívání.

Doporučená dávka pro děti starší 6 let je jedno vstříknutí do každé nosní dírky až třikrát denně podle potřeby. Pokud jde o dobu použití u dětí, měli byste se vždy poradit s lékařem.

Septanazal pro dospělé obsahuje léčivé látky xylometazolin-hydrochlorid a dexpanthenol.

Dalšími složkami jsou dihydrogenfosforečnan draselný, dodekahydrát hydrogenfosforečnanu sodného a čištěná voda.

SEPTANAZAL pro dospělé...

82,00 Kč