0

Medpharma Calcium pantothenicum Natural, mast 30 g

Více informací
Medpharma
Skladem
47,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Calcium pantothenicum je mast, která obsahuje 5% Calcium pantothenicum. Sůl kyseliny pantothenové je důležitá pro regeneraci pokožky. Speciálně vyvinutá receptura na suchou až extrémně suchou, podrážděnou a popraskanou pokožku dětí a dospělých. Pečuje o citlivou pokožku, zvláčňuje ji a udržuje její celistvost. Vhodná na uklidnění podrážděné a začervenalé kůže. Vysoký obsah přírodních olejů, včelího vosku a vitaminů napomáhá při obnově narušené kožní bariéry. Obsahuje přírodní hydratační látky, které napomáhají obnovit hydrataci suché pokožky a potlačuje svědění pokožky. Podporuje správné fungování kožní bariéry a nezatěžuje pokožku zbytečnými chemikáliemi.
Medpharma

Parametry

EAN
8594045473414
8594045473414
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Mast
Velikost balení
30 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 1. měsíce.
Režim výdeje
Kosmetika
Mast se aplikuje obyčejně 1–2× denně anebo dle potřeby a účelu použití i vícekrát. U kojenců doporučujeme nanášet na pokožku zadečku při každém přebalení dítěte.
Aqua, Cocos Nucifera Oil, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Calcium Pantothenate, Cera Alba, Glycerin, Phenoxyethanol, Niacinamide, Magnesium Stearate, Tocopherol, Olive Oil Decyl Esters, Squalene, Ethylhexylglycerin, Sodium Chloride, Lavandula Angustifolia Oil.

Medpharma Calcium...

47,00 Kč