0

GUMMIES ABCD multi + vitamin D3 60+60 pektinových bonbónů

ABCD Multi Gummies + Vitamin D3 400 I.U. Gummies s malinovou příchutí.
Více informací
GUMMIES
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
186,00 Kč Vč. DPH

(1,55 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

GUMMIES ABCD multi + vitamin D3 60+60 pektinových bonbónů

ABCD Multi Gummies 60 pektinových bonbónů Vitamin B12 (kyanokobalamin) přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, tvorbě červených krvinek. Podporuje imunitu, dělení buněk, energetický metabolismus a činnosti nervové soustavy. Vitamin A (Retinyl acetát) přispívá k normálnímu metabolismu železa, podporuje imunitu, zrak, pokožku a sliznice. Vitamín B6 (Pyridoxin HCl) podporuje správnou činnost nervové soustavy a snižuje míru únavy a vyčerpání. Vitamin C (Kyselina L-askorbová) přispívá k udržení normální funkce imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm, k tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, zubů a kůže. Vitamin C zvyšuje vstřebávání železa. Vitamin E (DL-alpha Tocopheryl acetát) přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Vitamin D3 (cholecalciferol) přispívá k normálnímu vstřebávání/využití vápníku a fosforu, k normální hladině vápníku v krvi a zdravým kostem. Podporuje udržení normální činnosti svalů, stavu zubů, podporuje funkci imunitního systému a podílí s na procesu dělení buněk. Vitamin D3 400 I.U. Gummies 60 pektinových bonbónů Vitamin D3 (cholecalciferol) přispívá k normálnímu vstřebávání/využití vápníku a fosforu, k normální hladině vápníku v krvi a zdravým kostem. Podporuje udržení normální činnosti svalů, stavu zubů, podporuje funkci imunitního systému a podílí se na procesu dělení buněk.
GUMMIES

Parametry

EAN
0745240563112
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Želatinové bonbony
Velikost balení
120 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Clinical nutricosmetics
1x pektinový bonbón denně s jídlem.
ABCD Multi Gummies 60 pektinových bonbónů Složení (v přepočtu na denní dávku – 1 pektinový bonbón 2,5 g): Plnidlo (Bílý cukr), Plnidlo (Glukozový sirup), Voda, Plnidlo (Cukrový sirup), Aktivní složky vitamíny a minerály*, Želírující látka (Pektin), Regulátor kyselosti (Kyselina Citronová), Regulátor kyselosti (Citrát trisodný), Aroma (Malinová příchuť), Černý mrkvový koncentrát. *Aktivní složky vitamíny a minerály: Kyselina L-askorbová (vitamin C) 30 mg 37,5%*, Niacynamid (Vitamin B3) 6 mg 37,5%*, D-pantothenát vápenatý (vitamin B5) 5 mg 83,3%*, DL-alpha Tocopheryl acetát (vitamin E) 5 mg, 7,5 IU 41,7%*, Pyridoxin hydrochlorid (vitamin B6) 2 mg 142,9%*, Citrát zinečnatý (zinek) 500 mcg 5%*, Retinyl acetát all-trans (vitamin A) 375 mcg, 1250 IU, 46,9%*, Kyselina listová 200 mcg, D-biotin (Biotin) 30 mcg, Cholinchlorid (Cholin) 20 mcg, Inositol (Inositol) 20 mcg, Jodid draselný (Jod) 20 mcg, 13,3%*, Cholecalciferol (vitamin D3) 10 mcg, 400 IU, 200%*, Kyanokobalamin (vitamin B12) 6 mcg, 240%*, * - referenční hodnota příjmu. Vitamin D3 400 I.U. Gummies 60 pektinových bonbónů Složení(v přepočtu na denní dávku – 1 pektinový bonbón 2,5 g): Plnidlo (Sacharóza), Plnidlo (Glukozový sirup), Voda, plnidlo (Sacharóza sirup), Želírující látka (Citrusový pektin), Regulátor kyselosti (Kyselina Citronová), Regulátor kyselosti (Citrát trisodný), Regulátor kyselosti (Kyselina askorbová), Černý mrkvový koncentrát, Aroma (Malinová příchuť), Barvivo (Beta karotén), Cholecalciferol (vitamín D3).
Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřesahovat doporučenou denní dávku. Nevhodné pro děti do 3 let. Těhotné a kojící ženy užívají po dohodě s lékařem. Užívání je vhodné konzultovat s lékařem. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek ve složení produktu. Vhodné pro vegetariány a vegany.

GUMMIES ABCD multi +...

186,00 Kč