0
  • Terezia s dopravou zdarma

RAKYTNÍČEK Multivitaminové želatinky s příchutí višeň 70 ks

Oblíbené ovocné želatinky v podobě postav ze Čtyřlístku, plné těch nejdůležitějších vitamínů pro vaše děti. Šťavnaté želatinové bonbony mají podobu postaviček z legendárního Čtyřlístku (Myšpulín, Fifinka, Bobík, Pinďa) a obsahují 20 % ovocné šťávy.

Více informací
RAKYTNÍČEK
Skladem
234,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

RAKYTNÍČEK multivitamínové želatinky s rakytníkem. Každá želatinka v sobě dále ukrývá 9 aktivních vitaminů a rakytník, tedy perfektní kombinaci pro posílení dětské imunity. Rakytník řešetlákový: přispívá k přirozené obranyschopnosti organizmu, posiluje činnost srdce, příznivě působí při únavě, zlepšuje činnost trávicího traktu, pomáhá udržovat zdravou pokožku a sliznice očí a úst. Vitamín C přispívá k udržení normální funkce imunitního systému. Vitamín E přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Vitamíny B1, B2, B6 a B12 přispívají k normální funkci imunitního systému, nervové soustavy a snížení únavy a vyčerpání. Biotin přispívá k udržení normálního stavu pokožky. Kyselina panthotenová přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. Přípravek je vhodný pro těhotné a kojící. Višňová příchuť 100% bez konzervačních látek.

RAKYTNÍČEK

Parametry

EAN
8594006897488
8594006897488
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Želatinky
Velikost balení
70 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 3 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Terezia Company
Bez lepku
Ano
Maximálně 5 želatinových RAKYTNÍČKŮ 3x denně rozžvýkat a spolknout. Výrobek RAKYTNÍČEK želatinky a jeho účinky nejsou založeny na obsahu vitaminů, ale na obsahu rakytníku, který je hlavní složkou výrobku včetně ovocné šťávy. Rakytník je přirozeně bohatým zdrojem vitaminů a biologicky aktivních látek a nemá stanovenou denní doporučenou dávku. Doporučujeme 3-5 želatinek denně.
  • glukózový sirup, cukr, želatina, směs ovocných koncentrátů z hroznového vína, pomeranče, jablka, mandarinky, grapefruitu, mučenky (passion fruit) a citronu, pyré z meruňky, broskve, manga, nektarinky, banánu, guavy, voda, sušená rakytníková šťáva 3 %, koncentrát z višně 2 %, regulátor kyselosti: kyselina citronová, koncentrát z bezinek, přírodní aroma: třešeň, leštící směs (kokosový olej, leštící látka karnaubský vosk), vitamíny: kyselina L-askorbová, DL-alfa-tokoferyl acetát, D-panthotenát vápenatý, pyridoxin hydrochlorid, riboflavin, thiamin hydrochlorid, kyselina pteroylmonoglutamová, biotin, kyanokobalamin. 
Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

RAKYTNÍČEK Multivitaminové...

234,00 Kč