0

Bionect Control Spray 50 ml

Práškový sprej na lokální použití s obsahem 0,25 % kyseliny hyaluronové, 1 % metalického stříbra a vitaminu E. Dvojitý účinek: ochrana rány před infekcí a podpora hojení.
Více informací
Bionect
Skladem
238,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Bionect Control Spray 50 ml

Urychluje hojení řezných ran a odřenin. Hydratuje a urychluje hojení popálenin a opařenin I. a II. Stupně. Podporuje hojení pooperačních ran. Podporuje hojení a snižuje bolestivost vředů a proleženin. Ideální řešení pro rány s rizikem infekce. Kyselina hyaluronová a metalické stříbro jsou vázány na nosnou látku (tvořenou lehkým kaolínem a oxidem křemičitým), která má absorpční vlastnosti. Právě tato technologie umožňuje přípravku Bionect Control Spray řídit vlhké prostředí v ráně což podporuje přirozený proces hojení a zároveň tvoří účinnou bariéru proti infekci.
Bionect

Parametry

EAN
8033661804030
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sprej
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Nirial Pharma
Ránu před ošetřením vyčistěte. Sprej krátkými nástřiky rovnoměrně naneste 1-2x denně na postiženou oblast. Po aplikaci se doporučuje zakrýt ošetřenou plochu sterilním obvazem.
Hlavní složka: sodná sůl kyseliny hyaluronové 0,25 %. Další složky: metalické stříbro, kaolín, kukuřičný škrob, vitamín E, olej z rýžových otrub, terpineol, disiloxan a hnací plyn.
Určeno pro vnější použití: nepolykejte a neinhalujte. Vyhněte se kontaktu s očima. Pokud se přípravek dostane do očí, důkladně je vypláchněte vodou. Ošetřovanou oblast nevystavujte slunečnímu záření. Vyhněte se přímému kontaktu aplikátoru spreje s ránou. V případě nežádoucí reakce přerušte používání produktu a poraďte se s lékařem. Konzultujte s lékařem prodloužení doby používání. Nebezpečí: Extrémně hořlavý aerosol. Nádoba je pod tlakem: při zahřátí se může roztrhnout. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo jiných zdrojů zapálení. Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50 °C/122 °F. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zdravotnický prostředek. Čtěte pozorně návod k použití a informace o bezpečném používání.

Bionect Control Spray 50 ml

238,00 Kč