0

PURESSENTIEL Sprej na prokrvení nohou 100 ml

Expresní sprej na prokrvení nohou. 17 esenciálních olejů. 100% čisté a přírodní složení. Snižuje pocit těžkých nohou. Ihned osvěžuje a uvolňuje. Povzbuzuje a stimuluje cirkulaci.
Více informací
Puressentiel
Skladem
533,00 Kč Vč. DPH

(5,33 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

PURESSENTIEL Sprej na prokrvení nohou 100 ml

Při cestování, dlouhém stání nebo sezení a po sportu nastříkejte na nohy, možno i přes ponožky nebo punčochy. Pocit těžkých nohou, otoky, pálení nohou, zadržování vody, nedostatečné proudění krve v žilách, křečové žíly. Můžete používat i v tonizující a osvěžující lázni na nohy (6krát silně stříkněte do vlažné vody).

17 esenciálních olejů: atlaský cedr, cist, citron, cypřiš, fenykl, jalovec, kakost, smil italský, lavandin grosso, řečík lentišek, máta peprná, sladký pomeranč, borovice lesní, rozmarýn s cineolem, šalvěj, tymián s thymolem, vetiver a přírodní mentol, výtažek z esenciálních olejů přináší intenzivní ledovací efekt. Rychlá aplikace, okamžitě se vstřebá, nemastí, nelepí.

Francouzská rodinná značka Puressentiel působící v lékárnách vznikla v roce 2005. Zakladateli jsou Isabelle a Marco Pacchioni, kteří se řadí mezi milovníky aromaterapie. Kombinují součinnost aromaesenciálních olejů a nejčistších aktivních složek. Přípravky jsou navrženy tak, aby se staraly o denní zdraví a pohodu celé rodiny. Puressentiel nabízí jednoduché, efektivní a přírodní řešení, jak zmírnit bolest a nebo zajistit úlevu.

 

Puressentiel

Parametry

EAN
3401599289857
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sprej
Velikost balení
100 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Puressentiel
Adresa výrobce
The York House 221 Pentonville Road 6th Floor London N1 9JY, Velká Británie
Stříkejte na nohy, kotníky a chodidla. Přistupte k masáže odspodu nahoru (a to i v případě, že máte stahující punčochy). V tonizující povzbuzující lázni na nohy: 6krát silně stříkněte do vody (5 l vlažné vody v míse), pak do ní na 15 minut vložte nohy.
Nedoporučujeme dětem do 7 let, osobám, které v minulosti zaznamenaly křečové nebo epileptické záchvaty a lidem s alergií na salicyláty. Nepoužívejte, pokud jste alergici a neprovedli jste předchozí test na pokožce. Během těhotenství a kojení, v případě dětí, a pokud jste během léčby, poraďte se před použitím s lékařem. Určeno pro vnější použití. Vyvarujte se kontaktu s očima a sliznicemi. Po použití si důkladně umyjte ruce. Držte mimo dosah dětí. Držte mimo dosah plamenů a zdrojů jisker. Skladujte při teplotě nižší než 50°C.

PURESSENTIEL Sprej na...

533,00 Kč