0

VITAR EKO Probiotika forte 30 kapslí

Doplněk stravy pro podporu správné funkce střevní mikroflóry. Obsahuje 4 kmeny probiotických bakterií, vklákninu a vitamin C. Termostabilní kmen.
Více informací
VITAR
Skladem
110,00 Kč Vč. DPH

(3,67 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

VITAR EKO Probiotika forte 30 kapslí

Přirozenou součástí trávícího traktu je střevní mikroflóra, kterou tvoří miliardy bakterií. Ty jsou důležité pro fungování lidského organizmu. Harmonie mikroflóry může být narušena celou řadou vlivů, jako jsou nevhodná strava, přemíra cukrů, překyselení organizmu, stres, užívání antibiotik.

Veganské kapsle obsahují kombinaci 4 kmenů bakterií, které mohou obohatit střevní mikroflóru. Navíc obsahují vlákninu z čekanky – inulin a vitamin C, který je pro fungování lidského organizmu velmi důležitý. Příznivě ovlivňuje imunitní systém, podílí se na snížení míry únavy a vyčerpání, přispívá k normální činnosti nervové soustavy, která ovládá činnost všech orgánů v těle.

Tento doplněk stravy je součástí EKO FRIENDLY řady, která díky svým speciálním obalům přináší menší uhlíkovou stopu a je tak šetrnější k životnímu prostředí:

  • Krabička je vyrobena ze 100% recyklovatelného materiálu a používá i ekologické barvy potisku.
  • Kapsle uvnitř krabičky nejsou umístěny do blistrů, ale do sáčků vyrobených z ekologicky šetrného materiálu s důrazem na co nejnižší množství zbytkového odpadu.
  • Tyto sáčky jsou uzavíratelné pomocí dřevěného kolíčku, který je součástí balení.
  • Samotné kapsle jsou vyrobeny z celulózy, jsou tedy rostlinného původu a vhodné i pro vegany.

U obalových materiálů Vitar EKO Friendly řady tak platí snaha o co nejvyšší stupeň recyklovatelnosti.

Zajímavostí nové formy obalů řady Vitar EKO Friendly je i květ života vytištěný na vnitřní straně krabičky. Jedná se o jeden z nejstarších grafických symbolů zobrazovaný ve všech kulturách po celém světě, který znázorňuje základní formy prostoru a času i jednotu života a ducha.

VITAR

Parametry

EAN
8595011138047
8595011138047
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
30 ks
Věk od
Od 12 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
VITAR s.r.o.
Vitar s.r.o.
Dospělí a děti od 12 let 1 kapsli denně po jídle, zapít dostatečným množstvím tekutiny.

Složení obsahu kapsle: směs probiotických kmenů (maltodextrin, Bacillus coagulans, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus), inulin - vláknina z čekanky, kyselina L-askorbová, protispékavá látka – stearan hořečnatý.

Složení obalu kapsle: hydroxypropylmethylceluloza, barvivo – oxid zinečnatý.

Není určeno pro děti do 12 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.

VITAR EKO Probiotika forte...

110,00 Kč