0

VICHY Capital Soleil SPF 50+ Ochranný krém pro sametově jemnou pleť 50 ml

Poskytuje velmi vysokou UV ochranu. Má sametovou texturu. Voděodolné. Hypoalergenní. Pro normální až suchou pleť.
Více informací
Vichy
Skladem
595,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Vichy Capital Soleil Ochranný krém na opalování pro sametově jemnou pleť pomáhá chránit před UV zářením díky Mexorylu® SX a XL. Chrání před nepříznivými vlivy slunce a předčasným stárnutím pleti. Po aplikaci se pleť zdá jemnější a vypadá zářivěji. Ultrahydratační, voděodolná sametová textura s hedvábným finišem.
Vichy

Parametry

EAN
3337871324445
3337871324445
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
50 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
Vichy
Aplikujte ochranný prostředek před expozicí na slunci. Pro udržení ochrany aplikujte produkt opakovaně v dostatečném množství, zejména při pocení, koupání nebo osušení ručníkem. Používejte produkt, který je vhodný pro typ vaší pokožky. Vyhněte se očnímu okolí. Při zasažení očí okamžitě a důsledně vypláchněte.
AQUA / WATER, GLYCERIN, DIISOPROPYL SEBACATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, DIMETHICONE, ALCOHOL DENAT., BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, OCTOCRYLENE, TITANIUM DIOXIDE [NANO] / TITANIUM DIOXIDE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, DROMETRIZOLE TRISILOXANE, DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE, STEARIC ACID, TRIETHANOLAMINE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, PARFUM / FRAGRANCE, SYNTHETIC WAX, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ALUMINUM HYDROXIDE, CAPRYLYL GLYCOL, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, DISODIUM EDTA, GLYCERYL STEARATE, PALMITIC ACID, PEG-100 STEARATE, PHENOXYETHANOL, SODIUM HYALURONATE, TEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACID, TITANIUM DIOXIDE, TOCOPHEROL, XANTHAN GUM (F.I.L. B158439/1).
Přehnaná expozice na slunci je nebezpečná. Nevystavujte kojence a malé děti přímému slunci. Nezůstávejte dlouho na slunci, i když používáte ochranný prostředek. Tento produkt nepředstavuje 100% ochranu Aplikujte ochranný prostředek před expozicí na slunci. Pro udržení ochrany aplikujte opakovaně produkt v dostatečném množství, zejména při pocení, koupání nebo osušení ručníkem. Varování: Snížení tohoto množství prostředku podstatně snižuje stupeň ochrany. Neaplikujte v okolí očí. Při zasažení očí ihned okamžitě vypláchněte velkým množstvím vody. Zabraňte kontaktu s textiliemi.

VICHY Capital Soleil SPF...

595,00 Kč