0

VICHY Idéal Soleil Osvěžující opalovací sprej na obličej SPF 50 75 ml

Neviditelný sprej na opalování. Vysoká ochrana. Zklidňuje pleť. Není nutno roztírat. Nezanechává bílé stopy. Neviditelný finiš - pleť se po aplikaci neleskne.
Více informací
Vichy
Brzy skladem
440,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Idéal Soleil Osvěžující opalovací sprej na obličej s lehkou texturou ve spreji. Obohacený o Mineralizující termální vodu Vichy, která napomáhá posilovat a zklidňovat pleť. Po aplikaci nezanechává mastný film.
Vichy

Parametry

EAN
3337875566742
3337875566742
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sprej
Velikost balení
75 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
Vichy
Před použitím dobře protřepat. Aplikujte ochranný prostředek na obličej ze vzdálenosti 15 cm před expozicí na slunci. Pro udržení ochrany aplikujte opakovaně produkt v dostatečném množství, zejména při pocení, koupání nebo osušení ručníkem. Během aplikace mějte zavřené oči a rty. V případě kontaktu se rty nadbytečné množství přípravku setřete. Nevdechujte. Při zasažení očí okamžitě vypláchněte velkým množstvím vody. Zabraňte kontaktu s textiliemi.
AQUA / WATER - C12-15 ALKYL BENZOATE - GLYCERIN - PROPYLENE GLYCOL - ISOHEXADECANE - TITANIUM DIOXIDE [NANO] / TITANIUM DIOXIDE - BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE - NYLON-12 - OCTOCRYLENE - ZEA MAYS STARCH / CORN STARCH - ALCOHOL DENAT. - POTASSIUM CETYL PHOSPHATE - SYNTHETIC WAX - ETHYLHEXYL TRIAZONE - STEARIC ACID - BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE - PHENOXYETHANOL - TRIETHANOLAMINE - PEG-100 STEARATE - GLYCERYL STEARATE - DIMETHICONE - DROMETRIZOLE TRISILOXANE - CAPRYLYL GLYCOL - PALMITIC ACID - ALUMINUM HYDROXIDE - ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER - SILICA [NANO] / SILICA - XANTHAN GUM - DISODIUM EDTA - TOCOPHEROL - PARFUM / FRAGRANCE.
Přehnaná expozice na slunci je nebezpečná. Nevystavujte kojence a malé děti přímému slunci. Nezůstávejte dlouho na slunci, i když používáte ochranný prostředek. Tento produkt nepředstavuje 100% ochranu Aplikujte ochranný prostředek před expozicí na slunci. Pro udržení ochrany aplikujte opakovaně produkt v dostatečném množství, zejména při pocení, koupání nebo osušení ručníkem. Varování: Snížení tohoto množství prostředku podstatně snižuje stupeň ochrany. Neaplikujte v okolí očí. Při zasažení očí ihned okamžitě vypláchněte velkým množstvím vody. Zabraňte kontaktu s textiliemi. EXTRÉMNĚ HOŘLAVÝ AEROSOL. Nádoba je pod tlakem: při zahřátí se může roztrhnout. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným plamenem a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo jiných zdrojů zapálení. Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50°C. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nestříkejte do očí a na podrážděnou pokožku. Nevdechujte. Používejte pouze pro účel, pro který je výrobek určený. Nepoužívejte v uzavřeném prostředí.

VICHY Idéal Soleil...

440,00 Kč