0

LADIVAL CITLIVÁ POKOŽKA OF 50+ MLÉKO 200 ml

Řada Ladival pro citlivou pokožku poskytuje spolehlivou ochranu před spálením, poškozením a předčasným stárnutím pokožky způsobené sluncem. .
Více informací
Brzy skladem
417,00 Kč Vč. DPH

(2,08 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

LADIVAL CITLIVÁ POKOŽKA OF 50+ MLÉKO 200 ml

Ladival pro citlivou pokožku, mléko pro ochranu před sluncem, neobsahuje žádné zbytečné složky, které by mohly vést k podráždění pokožky vystavené slunci jako jsou parfémy, barviva či konzervanty. Zato obsahuje vysoce účinné antioxidanty - extrakt ze semene révy vinné, vitamín E a koenzym Q10. Unikátní ochranný komplex UVA-UVB+IR-A. Neobsahuje mikroplasty, přípravek je voděodolný a šetrný k životnímu prostředí, splňuje podmínky Havajského zákona na ochranu korálových útesů.

Parametry

EAN
4011548029305
Cesta podání
Kožní
Velikost balení
200 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Před sluněním aplikujte dostatečné silnou vrstvu a nechte vstřebat.Příliš malá vrstva snižuje ochranný účinek. Aplikujte pravidelně, aby byl zachován ochranný účinek, zejména po koupání, vysoušení ručníkem a při pocení. Batolata a malé děti nevystavujte přímým slunečním paprskům. Na ochranu před sluncem používejte oblečení a přípravky s vysokým ochranným faktorem. Ani produkty s vysokým SPF neposkytují kompletní ochranu. Vyhněte se intenzivnímu polednímu slunci. Nadměrné slunění představuje vážné zdravotní riziko. Vyvarujte se kontaktu s očima.

LADIVAL CITLIVÁ POKOŽKA OF...

417,00 Kč