0

VICHY Capital Soleil Hydratační ochranné mléko na opalování SPF 30 300 ml

Pro ochranu pokožky před škodlivými vlivy UV záření.
Více informací
Vichy
Skladem
700,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Vichy Capital Soleil Hydratační ochranné mléko na opalování s SPF 30 je obohaceno o Mexoryl® a minerální filtry. Tající textura, která nezanechává bílé skvrny a je snadno roztíratelná. Pomáhá chránit před slunečními spáleninami a předčasným stárnutím pokožky.
Vichy

Parametry

EAN
3337871321826
3337871321826
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Mléko
Velikost balení
30 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
Vichy
Aplikujte ochranný prostředek před expozicí na slunci. Pro udržení ochrany aplikujte produkt opakovaně v dostatečném množství, zejména při pocení, koupání nebo osušení ručníkem. Používejte produkt, který je vhodný pro typ vaší pokožky. Vyhněte se očnímu okolí. Při zasažení očí okamžitě a důsledně vypláchněte.
AQUA / WATER - C12-15 ALKYL BENZOATE - GLYCERIN - PROPYLENE GLYCOL - ISOHEXADECANE - TITANIUM DIOXIDE [NANO] / TITANIUM DIOXIDE - BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE - NYLON-12 - OCTOCRYLENE - ZEA MAYS STARCH / CORN STARCH - ALCOHOL DENAT. - POTASSIUM CETYL PHOSPHATE - SYNTHETIC WAX - ETHYLHEXYL TRIAZONE - ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER - ALUMINUM HYDROXIDE - BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE - CAPRYLYL GLYCOL - DIMETHICONE - DISODIUM EDTA - DROMETRIZOLE TRISILOXANE - GLYCERYL STEARATE - PALMITIC ACID - PEG-100 STEARATE - PHENOXYETHANOL - SILICA [NANO] / SILICA - STEARIC ACID - TOCOPHEROL - TRIETHANOLAMINE - XANTHAN GUM - PARFUM / FRAGRANC
Přehnaná expozice na slunci je nebezpečná. Nevystavujte kojence a malé děti přímému slunci. Nezůstávejte dlouho na slunci, i když používáte ochranný prostředek. Tento produkt nepředstavuje 100% ochranu Aplikujte ochranný prostředek před expozicí na slunci. Pro udržení ochrany aplikujte opakovaně produkt v dostatečném množství, zejména při pocení, koupání nebo osušení ručníkem. Varování: Snížení tohoto množství prostředku podstatně snižuje stupeň ochrany. Neaplikujte v okolí očí. Při zasažení očí ihned okamžitě vypláchněte velkým množstvím vody. Zabraňte kontaktu s textiliemi.

VICHY Capital Soleil...

700,00 Kč