0

MOVIT ENERGY Omega 3 rybí olej forte 60 tobolek

MOVit Omega 3 rybí olej Forte obsahuje biologicky aktivní omega 3 nenasycené mastné kyseliny EPA (kyselina eikosapentaenová) a DHA (kyselina dokosahexaenová). Olej se získává z ryb žijících ve studených arktických vodách.
Více informací
MOVit Energy
Brzy skladem
150,00 Kč Vč. DPH

(2,50 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

MOVIT ENERGY Omega 3 rybí olej forte 60 tobolek

Omega 3 Rybí Olej Forte je extra bohatým zdrojem Omega-3 mastných kyselin EPA a DHA důležitých pro lidské zdraví a četné tělesné funkce. Nenasycené omega-3 mastné kyseliny jsou nezbytnou složkou stravy. Při nevyváženém a málo pestrém stravování je postrádáme nebo jich máme relativní nedostatek v poměru k omega-6 nenasyceným mastným kyselinám.n n Benefity produktu:n n • Prémiová kvalita: extra vysoký obsah omega-3 nenasycených mastných kyselin 700 mg v 1 tobolce – více než dvojnásobný ve srovnání s běžnými produkty.n • Vysoká čistota: minimální obsah balastních tuků, garance nulového obsahu těžkých kovůn vhodný pro kardiaky, diabetiky, seniory, těhotné a kojící ženy, k podpoře paměti a mentálních funkcí mozku, k podpoře zraku a vyvážení stravy bez rybí pachutě.n Účinky hlavních složek:n • EPA a DHA přispívají k normální funkci srdce.n • DHA přispívá k normální funkci mozku, zraku a podporuje duševní vitalitu.
MOVit Energy

Parametry

EAN
8594202100153
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Velikost balení
60 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Movit Energy
1-3x denně 1 tobolku. Nepřekračovat doporučené denní dávkování.
Rybí olej s 80% obsahem nenasycených mastných omega 3 kyselin (EPA - kyselina eikosapentaenová a DHA kyselina dokosahexaenová), želatina, zahušťovadlo (glycerol), voda.
Není určeno dětem do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučné denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí!

MOVIT ENERGY Omega 3 rybí...

150,00 Kč