0

Sanicor StopVir nosní sprej 15 ml

Sanicor StopVir vytváří v nosní dutině prostředí s nízkým pH, které je nepřátelské k virům a vytváří na nosním epitelu ochranný povlak. Tímto způsobem nosní sprej zabraňuje množení virů a rozvoji nemoci.
Více informací
Sanicor
Brzy skladem
166,00 Kč Vč. DPH

(11,07 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Sanicor StopVir nosní sprej 15 ml

Ochrana nosu před virovým respiračním onemocněním. Sanicor StopVir nosní sprej se používá při prvních příznacích virové infekce. Tento zdravotnický prostředek několika účinnými mechanizmy zabraňuje množení virů a jejich průniku do organizmu, a tak chrání před rozvojem nemoci. Sprej je obohacen o zvlhčující panthenol, který zklidňuje podrážděnou nosní sliznici. Přípravek je vhodný pro dospělé a děti od 12 let. Lze jej používat i během těhotenství a kojení. Obsažené aktivní látky vytváří na nosní výstelce ochranný povlak a udržují v nosní dutině prostředí s nízkým pH, které je virům nepřátelské. Sprej navíc zvyšuje vylučování hlenu a usnadňuje jeho oddělování od nosní sliznice, tak čistí nosní dutinu a odplavuje patogeny.
Sanicor

Parametry

EAN
8594739247253
Cesta podání
Nosní
Léková forma
Sprej
Velikost balení
15 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 12 let.
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Sanicor StopVir nosní sprej začněte používat již při prvních příznacích virové infekce, kterými mohou být například svědění v krku či ucpaný nos. Před použitím přípravek dobře protřepejte. Držte lahvičku ve svislé poloze, klidně se nadechněte a aplikujte 3 vstřiky do každé nosní dírky. Nepoužívejte častěji než 4x denně. Mezi dávkami nechejte uplynout 4 hodiny. Pro dosažení nejlepších výsledků pokračujte v léčbě 2 dny po vymizení příznaků.
Voda, HPMC, sukcinát, panthenol, L-pyroglutamát, kys. jantarová, polysorbát 80, sukralóza, eukalyptový olej, phenylethylakohol.
Přípravek lze používat v těhotenství a během kojení. Přípravek není vhodný pro děti do 12 let. Nosní sprej Sanicor StopVir může způsobit podráždění nosní sliznice nebo lehké krvácení z nosu. Pokud se při používání přípravku zhluboka nadechnete, může se část produktu dostat do hltanu. To může způsobit dočasné dýchací potíže. Při správném používání nejsou očekávány žádné další nežádoucí účinky.

Sanicor StopVir nosní sprej...

166,00 Kč