0

Macrobalans 20x12 g

MacroBalans obsahuje makrogol 4000 ve formě prášku a používá se k léčbě zácpy. Makrogol váže vodu a zvyšuje množství vody ve střevním obsahu. Následkem toho tuhá stolice měkne, což vede k normální pohyblivosti střev a k jejich vyprázdnění.
Více informací
Macrobalans
Skladem
192,00 Kč Vč. DPH

(9,60 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Macrobalans 20x12 g

MacroBalans je zdravotnický prostředek obsahující makrogolový prášek pro účinnou a bezpečnou léčbu krátkodobé a chronické zácpy u dospělých i dětí. Použití makrobolu je bezpečné, protože se jedná o intertní látku, která na sebe váže vodu, látka není při průchodu střevem absorbována do těla.nnPři použití makrogolu s vodou se na něj voda naváže. Tím se zvyšuje obsah vody ve střevě a zároveň i objem stolice. Měkčí stolice s vyšším objemem tak mechanicky roztáhne střevo a dojde k jeho pohybu s následným nutkáním vyprázdění. Stolice tak bude jednodušší.nnVhodný pro vegany. Neobsahuje mléko ani soli.nnBalení obsahuje 20 sáčků po 12 g.
Macrobalans

Parametry

EAN
6410530062159
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Prášek
Velikost balení
20 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Dospělí a děti starší 8 let:nJeden sáček s práškem (12 g) rozpuštěn ve sklenici vody nebo džusu 1 - 2 x denně.nnDěti ve věku 4 - 7 let:nJeden sáček s práškem (6 g) rozpuštěn ve sklenici vody nebo džusu 1 - 2 x denně.nnDěti ve věku 2 - 3 let:nJeden sáček s práškem (6 g) rozpuštěn ve sklenici vody nebo džusu 1 krát denně.nnRoztok dobře promíchejte a vypijte. Dávka může být užita kdykoli během dne.

Macrobalans 20x12 g

192,00 Kč