0

Hemagel procto čípky 5 ks

Urychluje hojení akutních i chronických ran a kožních defektů v oblasti konečníku.
Více informací
Hemagel

Velikost balení:

5 ks
10 ks 15 ks
Skladem
121,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

HemaGel PROCTO nabízí unikátní řešení k urychlení hojení akutních i chronických ran a kožních defektů v oblasti konečníku jako jsou anální ragády a fisury i u pacientů s hemoroidy. HemaGel PROCTO se vyrábí ve formě rektálních čípků. Čípky jsou bílé, torpédovitého tvaru obsahující síťovaný kopolymer 2-hydroxyethylmethakrylátu s polymerně vázanými stíněnými aminoskupinami a pojivo whitepsol, Čípky se zavádějí do konečníku, pokud možno po stolici, jedenkrát denně nejlépe na noc. HemaGel PROCTO díky své struktuře, stejně jako HemaGel ve formě gelu, neprostupuje do organismu, je proto vhodný pro všechny věkové kategorie, kojící a těhotné ženy, ale i děti od 0.měsíce věku nebo seniory s další medikací. Oproti jiným preparátům, po rozpuštění HemaGel PROCTO vzlíná po sliznici směrem dále do konečníku a nevytéká ven. Nemusíte tak mít obavu ze snížení komfortu případným ušpiněním spodního prádla. Použití HemaGelu PROCTO se ukázalo zcela bezpečné, neboť během klinických zkoušek nenastaly žádné vedlejší účinky.
Hemagel

Parametry

EAN
8594177490280
8594177490280
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Velikost balení
5 ks
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Vh Pharma
1. Hemagel procto se zavádí do konečníku pokud možno po stolici a po omytí. 2. V místě perforace oddělte z proužku jeden čípek, obal mírným tahem roztrhněte a čípek z něj vyjměte. 3. Čípek zavedeme v mírném předklonu zaobleným koncem do konečníku. 4. Pokud lékař neurčí jinak, Hemagel procto se zavádí jednou denně, nejlépe na noc.
Síťovaný kopolymer 2-hydroxyethylmethakrylátu s polymerně vázanými stíněnými aminoskupinami a pojivo whitepsol.
Nedojde-li do 7 dnů k ústupu obtíží nebo dojde k jejich zhoršení, poraďte se s lékařem. Léčivý přípravek. Pozorně čtěte návod k použití a informace o bezpečném používání.

Hemagel procto čípky 5 ks

121,00 Kč