0

GENERICA Calcium 500 šumivý forte 20 tablet

Šumivé tablety s příjemnou pomerančovou chtí, s obsahem vápníku, se sladidly, je vhodný doplněk stravy k udržení zdravých kostí .
Více informací
GENERICA
Skladem
119,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Přípravek se díky vápníku ve formě mléčnanu / glukonátu a vápníkových solí, které se v roztoku mění na kalcium citrát, vyznačuje výbornou rozpustností bez sedimentu. Ve vodě rozpuštěné sloušenina tak zajišťuje vysokou biologickou dostupnost a nezpůsobuje obstipace (zácpu). Podávání vápníku k udržení zdravých kostí doporučujeme v kombinaci s přípravkem Vitamin D3. Vápník je důležitý pro zdravý kostí a zubů, ormálnímu fungování svalů, trávících enzymů i k normální srážlivosti krve a ke správné neurotransmisi (přenos nervových vzruchů).
GENERICA

Parametry

EAN
8588003769343
8588003769343
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Šumivé tablety
Velikost balení
20 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 3 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Generica
Dospělí a děti od 12 let 1-2 tablety denně ve formě nápoje. Pro děti od 3 let 1 tabletu denně ve formě nápoje. Nápoj se připraví rozpuštěním tablety ve sklenici pitné vody.
V 1 tabletě: Calcium (vápník) 500,0 mg, mléčnan vápenatý, regulátory kyselosti: kyselina citrónová, hydrogenuhličitan sodný; plnidlo: izomalt; glukonan vápenatý, uhličitan vápenatý, pomerančové aroma, protispékavá látka: polyethylenglykol; sladidla: sukralóza, steviol-glykosidy, sacharinát sodný.
Doporučená denní dávka se nesmí překročit. Není vhodný pro děti do 3 let. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Přípravek se musí uskladňovat mimo dosah malých dětí, při pokojové teplotě na suchém a tmavém místě.

GENERICA Calcium 500 šumivý...

119,00 Kč