1

Medpharma Kostivalová mast Natural 75 ml

Vlastní, speciálně vyvinutá receptura je jedinečnou kombinací extraktů z kostivalu lékařského a arniky horské, harpagofyta ležatého
Více informací
Medpharma
Skladem
64,00 Kč Vč. DPH

(0,85 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Medpharma Kostivalová mast Natural 75 ml

Vlastní, speciálně vyvinutá receptura MedPharma Kostivalové masti je jedinečnou kombinací extraktů z kostivalu lékařského a arniky horské, harpagofyta ležatého (čertův dráp), mandlového oleje, bambuckého másla, glycerinu a vitaminu E. Kostivalová mast udržuje pokožku hebkou, jemnou a je vhodná především pro masáž pokožky v oblasti svalů, kloubů a šlach při únavě nebo zátěži. Díky vysokému obsahu přírodních olejů velmi dobře promašťuje pokožku a výborně se vstřebává. Bez parfémů a barviv.
Medpharma

Parametry

EAN
8594045475135
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Mast
Velikost balení
75 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 3 let.
Režim výdeje
Kosmetika
Aplikujte na cílové místo několikrát denně.
Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Isononanoate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Propylene Glycol, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Glyceryl Stearate, Camellia Sinensis Cera, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Symphytum Officinale Root Extract, Arnica Montana Flower Extract, Harpagophytum Procumbens Root Extract, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Triethanolamine.

Medpharma Kostivalová mast...

64,00 Kč