0

SOLEDUM 100 mg 20 tobolek

Pastilky pro úlevu od příznaků akutního zánětu průdušek a nachlazení, pro dospělé a děti od 6 let.
Více informací
SOLEDUM

Velikost balení:

20 ks
20 ks
Skladem
142,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Soledum 100 mg ptobolky s účinnou látkou cineolum, s protizánětlivým účinkem, podporují vykašlávání a potlačují zánět v průduškách.

Rozpouští hlen a usnadňují vykašlávání. Pomáhá při zánětu vedlejších nosních dutin a při nachlazení.

SOLEDUM

Parametry

SUKL název
SOLEDUM 100MG CPS ETM 20
SUKL kód
0218897
EAN
4008617229650
4008617229650
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Velikost balení
20 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 6 let
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Indikační skupina
Expectorantia, mucolytica
Příbalová informace
Ke stažení (225.16k)
Léčba příznaků akutní bronchitidy (zánět průdušek) a běžného nachlazení a léčba příznaků akutního nehnisavého zánětu vedlejších nosních dutin: Dospělí a dospívající od 12 let: 3x denně 2 tobolky. Děti 6-12 let: 3x denně 1 tobolkan Přídavná léčba dýchacích obtíží při chronické obstrukční plicní nemoci (CHOPN) a průduškovém astmatu: Dospělí užívají 3x denně 2 tobolky.n Léčbu příznaků akutního nehnisavého zánětu vedlejších nosních dutin, léčbu dýchacích obtíží při chronické obstrukční plicní nemoci (CHOPN) a léčbu průduškovém astmatu přípravkem Soledum je třeba konzultovat s lékařem.n n Tobolky se polykají celé a zapíjejí se větším množstvím nepříliš horké tekutiny (nejlépe sklenicí vody), asi půl hodiny před pravidelným jídlem. Jestliže máte citlivý žaludek, doporučuje se užívat tobolky přípravku Soledum během pravidelného jídla. Pokud se do 7 dnů nebudete cítit lépe nebo pokud se Vám přitíží, musíte se poradit s lékařem.Léčba příznaků akutní bronchitidy (zánět průdušek) a běžného nachlazení a léčba příznaků akutního nehnisavého zánětu vedlejších nosních dutin: Dospělí a dospívající od 12 let: 3x denně 2 tobolky. Děti 6-12 let: 3x denně 1 tobolkan Přídavná léčba dýchacích obtíží při chronické obstrukční plicní nemoci (CHOPN) a průduškovém astmatu: Dospělí užívají 3x denně 2 tobolky.n Léčbu příznaků akutního nehnisavého zánětu vedlejších nosních dutin, léčbu dýchacích obtíží při chronické obstrukční plicní nemoci (CHOPN) a léčbu průduškovém astmatu přípravkem Soledum je třeba konzultovat s lékařem.n n Tobolky se polykají celé a zapíjejí se větším množstvím nepříliš horké tekutiny (nejlépe sklenicí vody), asi půl hodiny před pravidelným jídlem. Jestliže máte citlivý žaludek, doporučuje se užívat tobolky přípravku Soledum během pravidelného jídla. Pokud se do 7 dnů nebudete cítit lépe nebo pokud se Vám přitíží, musíte se poradit s lékařem.

Léčivá látka: cineolum. Jedna enterosolventní měkká tobolka obsahuje cineolum 100 mg.

Pomocné látky: Střední nasycené triacylglyceroly, suchý nekrystalizující sorbitol (E 420), želatina, glycerol 85%, ethylcelulosa, roztok amoniaku 28%, kyselina oleová, natrium-alginát, kyselina stearová, kandelilový vosk.

SOLEDUM 100 mg 20 tobolek

142,00 Kč