0

REVITAL Ferrodyn tropické ovoce 20 šumivých tablet

Podpořte krvetvorbu příjmem železa ve formě šumivých tablet, aby váš organizmus byl odolnější a měli jste více energie.
Více informací
REVITAL
Skladem
78,00 Kč Vč. DPH

(3,90 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

REVITAL Ferrodyn tropické ovoce 20 šumivých tablet

Obsahuje železo a trojici významných antioxidantů - vitaminy C, E a beta-karoten. Železo je důležité pro tvorbu krvinek a červeného krevního barviva - hemoglobinu. Ten zajišťuje okysličování organizmu a tím i jeho odolnost a výkonnost. Významnou roli při vstřebávání železa má vitamin C, který stejně jako vitamin E přispívá k normální funkci imunitního systému.n n Železo přispívá k:n normální tvorbě červených krvinek a hemoglobinu, normálnímu přenosu kyslíku v těle, normální funkci imunitního systému, ke snížení míry únavy a vyčerpánín Vitaminy C, E a beta-karoten přispívají k:n zvýšení vstřebávání železa, normálnímu metabolizmu železa, normálnímu energetickému metabolizmu, normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kůže, normální psychické činnosti, normální činnosti nervové soustavy, ochraně před oxidativním stresemn Doplněk stravy – vitaminové tablety s minerálními látkami. Se sladidlem. Bez přidaného cukru. Vhodné i pro diabetiky.
REVITAL

Parametry

EAN
8595011104813
8595011104813
Cesta podání
Orální
Léková forma
Šumivé tablety
Velikost balení
20 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 6 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Vitar
Adresa výrobce
Vyšehradská 8, 851 06 Bratislava, Slovenská republika
Děti od 6 let 1/2 tablety denně. Dospělí a děti od 12 let 1 tableta denně. Není určeno pro děti do 6 let. Tabletu rozpusťte ve 200 ml vody.
sladidlo – sorbitol, kyselina – kyselina citronová, regulátor kyselosti – hydrogenuhličitan sodný, kyselina L-askorbová, DL-alfa-tokoferolacetát, vláknina z čekanky – inulin, fumarát železnatý, beta-karoten, protispékavá látka – polyethylenglykol (PEG 6000), aroma – míchané ovoce, sladidlo – sukralóza, citróza (neohesperidin DC).
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.

REVITAL Ferrodyn tropické...

78,00 Kč