0

BOIRON Bryonia 30 CH granule 4 g

Jednosložkový homeopatický léčivý přípravek ve formě granulí v tubě. Určený k vnitřnímu užití. Používejte podle rady odborníka na homeopatii a čtěte pečlivě informace uvedené na obalu.
Více informací
BOIRON
Skladem
123,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Jednosložkové homeopatické léčivé přípravky, zkráceně nazývané monokomponenty, jsou léky, jejichž název vychází z latinského označení účinné látky. Obsahují zpravidla jedinou účinnou látku.

V ČR jsou nejčastěji k dispozici ve formě granulí v tubách. Jejich vysoká kvalita je jedním z hlavních závazků společnosti Boiron. Součástí speciálního výrobního know-how je patentovaný postup trojité impregnace granulí, automatizovaná dynamizace a vlastní výroba neutrálních nosičů – granulí a globulí. Neopominutelnou součástí kvality přípravků je i důsledná kontrola výchozích surovin, pocházejících z ověřovaných neznečištěných zdrojů.

„Základní látka“ označuje surovinu použitou k výrobě homeopatického léčivého přípravku. Název látky je uveden latinsky: umožňuje to lékařům z celého světa snadno a přesně určovat léčivé přípravky.

Číslo na tubě označuje stupeň ředění a písmena informují o tom, o jaký typ ředění jde.

Písmena CH znamenají centezimální ředění podle Hahnemanna. Jde o metodu ředění vyvinutou dr. Samuelem Hahnemannem, zakladatelem homeopatie.

Homeopatické léčivé přípravky doporučují odborníci ve zdravotnictví, kteří byli v této léčebné metodě vyškoleni. Mohou to být praktičtí lékaři, pediatři i lékaři specialisté, ale také lékárníci nebo porodní asistentky. V případě potřeby vám při výběru léku poradí lékárník.

Homeopatické léky je možné kombinovat s jinými přípravky, ať už jde o léky, doplňky stravy, vitamíny nebo další přípravky. V případě pochyb ohledně kombinování i dávkování se vždy poraďte s odborníkem ve zdravotnictví.

Společnost BOIRON uspěla v žebříčku „Nejdůvěryhodnějších společností světa 2023“, kterou sestavila výzkumná společnost Statista ve spolupráci s americkým magazínem Newsweek. V kategorii Zdravotnictví a přírodní vědy se stala 12. nejdůvěryhodnější společností světa. V rámci Evropy se umístila na čtvrté příčce.

Návod na použití tuby:

BOIRON

Parametry

SUKL název
BRYONIA 3CH-30CH GRA 1X4G
SUKL kód
0077201
EAN
3352710138137
3352710138137
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Granule
Velikost balení
4 g
Určeno pro
Dospělé a děti
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Název LP
BRYONIA 3CH-30CH GRA 1X4G
Výrobce
BOIRON
Indikační skupina
Homeopatica
Homeopatické léčivé přípravky (forma granulí a tablet) se nechávají rozpustit v ústech, do těla se vstřebávají ústní sliznicí. Malým dětem, které je ještě nedokážou nechat rozpustit v ústech (vycucat), je třeba granule rozpustit v malém množství vody a podávat po lžičkách.
Obsahuje sacharózu a monohydrát laktózy.
Jednosložkové homeopatické léčivé přípravky jsou určené k vnitřnímu užití. Používejte je podle rady odborníka na homeopatii a čtěte pečlivě informace uvedené na obalu (tyto léčivé přípravky nemají příbalovou informaci).

BOIRON Bryonia 30 CH...

123,00 Kč