0
  • Jarní detoxikace

GENERICA Duo detox herbal 30 tablet

Tablety obsahují kombinaci přírodního extraktu z artyčoku a patentovaného extraktu z brokolice (BroccoRaphanin) pro komplexní detoxikaci organismu přírodní cestou.
Více informací
GENERICA

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Doplněk stravy pro detoxikaci organismu přírodní cestou. Artyčok podporuje trávení, přispívá k normálním hladinám lipidů v krvi a obsahuje antioxidanty, které pomáhají chránit buňky a tkáně před volnými radikály, napomáhá k normální funkci střev a jater a podporuje funkci ledvin. Extrakt z brokolice obsahuje přírodní aktivační enzym myrozinázu, která zvyšuje biologickou dostupnost a pomocí které se mění glukorafanin na sulforafan.
GENERICA

Parametry

EAN
8588003769053
8588003769053
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
30 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Generica
Dospělí 1 tabletu denně po lehké snídani (bez kyselých džusů a šťáv), zapít vodou.
V 1 tabletě: extrakt z listů artyčoku (Cynara scolymus) standardizovaný na 5% cynarinu 400,0 mg, Extrakt ze semen brokolice (Brassica oleracea var. italica) BroccoRaphanin® standardizovaný na 10% glukorafaninu aktivovaného myrozinázou 64,0 mg, extrakt z listů artyčoku, plnidlo: hydrogenfosforečnan vápenatý dihydrát, mikrokrystalická celulóza; extrakt ze semen brokolice, povlakové látky: hydroxypropylmetylcelulóza, mastek, polydextrosa, barviva oxid titaničitý, žlutý a černý oxid železa, měďnaté komplexy chlorofylinů; protispékavé látky: síťovaná sodná sůl karboxymethylcelulosy , stearan hořečnatý
Není vhodný pro děti, těhotné a kojící ženy.

GENERICA Duo detox herbal...

182,00 Kč