0

DR. MÜLLER Vitamin E krém 30 ml

Krém se zvýšeným obsahem přírodního vitaminu E a panthenolu je určen pro pravidelnou každodenní péči o pleť. Díky obsahu aktivních látek pečuje o suchou pokožku namáhanou působením slunečního záření.
Více informací
DR. MÜLLER
Skladem
97,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Vitamin E, alfa-tokoferol, v tucích rozpustný vitamin, se přirozeně vyskytuje především v rostlinných olejích a obilných klíčcích. V dermatologii vitamin E při aplikaci na pokožku podporuje její hydrataci, vláčnost a hebkost. Všechny tyto jeho účinky souvisí především s antioxidační aktivitou – schopností odstraňovat volné radikály, které vznikají v důsledku působení různých typů záření a chemických či jiných nežádoucích vlivů životního prostředí. Při zevním použití tak chrání buňky pokožky před poškozením, zpomaluje proces stárnutí a přispívá k pružnosti, hebkosti a mladistvému vzhledu pokožky.
DR. MÜLLER

Parametry

EAN
8594009624371
8594009624371
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
30 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 4 roku
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Dr. Müller Pharma s.r.o.
Dr. Müller Pharma s.r.o.
několikrát denně podle potřeby
Aqua, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Ethylhexanoate, Polyacrylamide, Panthenol, Polysorbate 80, Sorbitan Oleate, C13-14 Isoparaffin, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Laureth-7, Creatine, Parfum, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Lactic Acid.

DR. MÜLLER Vitamin E krém...

97,00 Kč